torstai 9. heinäkuuta 2015

aina ei voi onnistua..

R: Selasin äsken yhteiskuvia, joita meistä otettiin meidän valmistujaisjuhlissa.. Pitihän yhteiskuva saada, mutta totesin kuvia läpi käydessä, että ehkä yksi kymmenestä on edes melkeen onnistunut.

 photo P6279555_zpsdt2gnn7h.jpg

..Yritäpä itse näyttää hyvältä, kun kuvauspaikaksi valikoituu ensin sellainen, jossa puhaltaa tuuli suoraan takaapäin. Lopputuloksena mekon ja neuleen lentelyn vuoksi +10kg.

 photo P6279552_zpsnbsygvni.jpg

..Tuulen ansiosta lähes joka kuvassa jompikumpi meistä laittaa hiuksia paremmin.

 photo P6279556_zpssknx37rb.jpg

..Tai on muuten vaan hyvin oudossa asennossa.

 photo P6279550_zpscgb8png9.jpg

..Myös kenkävalintaa olisi kannattanut miettiä ennen kuvien ottoa. Mites noi mun mustat sukat valkoisissa tennareissa tai Jennan sukat sandaaleissa..? Mutta kun varpaat jäätyi ja ei tällaista pientä yksityiskohtaa voi muistaa ;)

 photo P6279553_zpsr9mx9gub.jpg

..Ja tietenkin on paljon sellaisia, joissa toisella on silmät kiinni. Se toinen olen muuten useammin minä, mulla on joku ihmeellinen taito laittaa silmät kiinni kuvissa. Muistan että ala-asteella ekan luokan koulukuvassakin mulla oli silmät kiinni!

 photo 99f9dfe9-c69d-4d22-b7ce-4096e2433b89_zpsqumkq5mg.jpg


..Onneksi joukossa oli edes muutama suht ok kuva. Siis jos ei katsota kenkiä tai kiinnitetä huomiota siihen, että kumpikaan ei katso kameraan ;)

Juhlapäivän rennoista asuista löytyy myös asukuvat, mun on tässä postauksessa ja Jennan löytyy täältä. Toivottavasti joku vieraista sai edes vähän onnistuneempia kuvia muistoksi! Tai toivotaan että muut eivät katso kuvia yhtä kriittisellä silmällä.

P.S Pahoittelut kuvien heikosta laadusta. Olen eilen ja tänään taistellut näiden kanssa, en tiedä johtuuko huono laatu Picasasta, Photobucketista vai tästä Bloggerista. Vai jostain muusta. Muiden kuvien kanssa ongelmaa ei ole. Jennan mukaan kuvaongelmat kertovat siitä, että tätä postausta ei ehkä kannattaisi julkasta, mutta julkasin jo ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti