keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

vuodenajasta toiseen..

R: Muistaako joku tämän talvisen postauksen, jossa ihasteltiin Halikon maisemia? Vähän näyttää maisema erilaiselta alle puolen vuoden päästä. Satuttiin samaan paikkaan kuvailemaan viime viikolla ja tuli räpsittyä muutakin kun niitä asukuva (postaukset täällä ja täällä). Muistin oikeastaan vasta näitä kuvia läpi käydessä, että tein talvella tuon postauksen! Eikö ole kaunista kesälläkin?

 photo halikko2_zpsgxwava7w.jpg
 photo halikko8_zpsycmqtg7q.jpg
 photo halikko9_zpswb4cd0ri.jpg

Vuodenajat ovat oikeasti kyllä siistejä. Elämä ei olisi samanlaista, jos ei olisi jotain mitä (sään puolesta) odottaa. Miten paljon olen nytkin saanut viime aikoina iloa siitä, että ulkona on kauniin vihreää ja kukat kukkii! Kevät ja alkukesä ovat aina yhtä ihanaa aikaa. Ja talvella aurinkoisella säällä jaksaa aina ihastella lumisia maisemia ja arvuutella onko jouluna lunta. Ihan tylsää jos aina olisi samanlaista.

 photo halikko1_zpsgcx7drum.jpg
 photo halikko4_zpsgavbeks2.jpg
 photo halikko6_zps8ontepg3.jpg

En kyllä oikein ole vielä edes tajunnut, että on kesä. Siis kesä, ei kevät. Huomaan koko ajan ajattelevani, että sitten kesällä teen sitä ja tätä.. Tänään tuli ensimmäistä kertaa vasta sellanen kunnon hinku päästä mökille! Onneksi juhannuksena pääsee Jannen perheen mökille Itä-Suomeen ja viimeistään juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna meidän perheen mökille Kemiöön. Haluan jo grillata, saunoa ja päästä uimaan!

 photo halikko10_zpst6ghsbc8.jpg
 photo halikko11_zps6ddo642r.jpg

Mä en ole ostanut vielä edes yhtään kesävaatteita, se ehkä kertoo jotain siitä että oikeasti en ole sisäistänyt kesän saapumista. Yleensä olen tähän aikaan vuodesta ostanut edes jotain uutta, mutta nyt en ole edes käynyt kaupoissa. Ehkä toisaalta parempi niin, voi sitten hyvällä omalla tunnolla shoppailla Lontoosta vähän kesävaatteita! Viime kesäkuun Lontoon reissulta tein niin hyviä löytöjä, että odotukset on korkealla taas. Tuskin Forever 21, New Look ja Primark pettävät tälläkään kertaa. Taidankin mennä heti kurkkimaan Forever 21:n nettisivuja, reissuun on enää reilu viikko! Heippa!

4 kommenttia:

 1. Mäki löysin just Pariisissa Forever 21:stä muutamia kivoja juttuja. Siellä olis kyllä ollut vaikka mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, en jaksa odottaa että pääsen shoppailemaan ;)

   Poista
 2. Mä oon löytäny kans vaikka mitä kivoja kesäisiä juttuja just New Lookista, Forever 21:sta ja Primarkista. :) Jos rahaa ois ollu enempi niin oisin ehdottomasti ostellu enemmänkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla! "Onneksi" mullakaan ei ole mikään rajaton shoppailubudjetti niin ei tule tehtyä liikaa mitään turhia ostoksia!

   Poista