sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Viikko sitten

J: Näistä kuvista on aika tarkalleen viikko ja muistan edelleen sen hyvän fiiliksen kuin eilisen. Kuvat on otettu St Albansista, oltiin juuri matkalla pubiin ja mielessä oli hamppari ja kylmä omenasiideri. Aah, ihana ilta.

 photo jenna7 7_zps34q1rijq.jpg
 photo jenna2 8_zpswwtop2t7.jpg
 photo jenna1 8-001_zpsgcynhbio.jpg
 photo jenna4 9_zpspkqaejvm.jpg
 photo jenna3 10_zpsbzhiuehe.jpg
 photo jenna6 8_zpswx4g6uin.jpg
Neule ja toppi Primark, housut H&M, laukku Veromoda, sandaalit Vagabond ja kello Timanttiset (saatu)

Enää se on muisto, kuten koko reissu.. Reissusta jäi hyvien muistojen lisäksi käteen kasa uusia vaatteita, sillä innostuin yllättäen taas vähän Primarkissa. Ehkä lempiostos oli tuo harmaa neuletakki. Se on juuri sopivan lämmin, mutta kuitenkin kevyt viileisiin kesäiltoihin. Lisäksi se on juuri sopivan mittainen. Neuletakkia lukuun ottamatta melkein kaikki muut ostokset saavat odottaa kaapissa ilmojen lämpenemistä. En oikeasti enää ymmärrä, missä se kesä viipyy?? Ei yhtään naurata ensi viikon +14 asteen lukemat. Haluan sen kunnon kesän!

Ei auta kuitenkaan valittaminen vaan ajatella positiivisesti. Pitää nauttia niistä pienistä aurinkoisista hetkistä! Eikä ainakaan harmita olla töissä, kun ilma on huono. Töistä puheenollen, taidan tästä pian mennä nukkumaan, jotta selviän taas yhdestä viikosta. Ihanaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana neule Suomen "kesään"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos :D Hyvä laittaa toi kesä lainausmerkkeihin, sitä tää kesä todellakin on....

      Poista