lauantai 20. kesäkuuta 2015

Rento juhannus

 photo _MG_9940_zpsd3tkj60c.jpg photo _MG_9950_zpsluzkbpkh.jpg photo _MG_0008_zpsvwewq6ul.jpg photo IMG_9973_zpskx3aze8p.jpg photo _MG_9954_zpskp9iwqw2.jpg photo WP_20150619_044_zpsavorg2ht.jpg

J: Nyt on mun juhannus takana päin ja olen jo onnellisesti kotona Turussa. Vietettiin juhannus kaveriporukalla Lopella ja oli kyllä ihan huippua! Saunottiin, uitiin, pelattiin mölkkyä, syötiin hyvin, käytiin soutelemassa ja tehtiin muutenkin perinteisiä mökkijuttuja. Perjantaina käytiin Lopella katselemassa vähän "nähtävyyksiä" ja moikkaamassa erästä toista juhannusporukkaa. Eniten nautin siitä, että sai ottaa vaan ihan rennosti, syödä ja juoda mitä mieli teki ja kulkea ihan vaan kollareissa. 

Nyt yritän taas päästä takaisin arkeen kaiken reissaamisen ja juhlimisen jälkeen. Huomenna haluan ehtiä pitkästä aikaa Motivukselle ja maanantaina lenkille! Ensi viikon aikana pitäisi tosin suunnitella taas vähän juhlia, sillä lauantaina koittaa mun ja Riikan valmistujaiset. Nyt otan kuitenkin illan vielä ihan rauhassa ja lähden Teemun kanssa kävelylle katsomaan kuinka autio Turku on! Vieläkö muilla jatkuu juhannusjuhlat?

4 kommenttia: