maanantai 15. kesäkuuta 2015

Ravintolavinkki Naantaliin

J: Kirjoitin viime viikolla kesän bucket listan ja unohdin sieltä yhden jutun. Kesäretki Naantaliin. Naantali on aivan ihana kesäkaupunki (kuten 80% Suomen kaupungeista) ja vähintään kerran kesässä pitää päästä sinne käymään. Tämän kesän visiitti oli hyvin pikainen, mutta maukas. Käytiin Teemun kanssa syömässä Valborgissa ihan loistavat pitsat viikko sitten maanantaina.. 

 photo _MG_9746_zpsq1jkxyuy.jpg
 photo _MG_9758_zpsv07gtacw.jpg
 photo _MG_9748_zpsijoebtvy.jpg
 photo _MG_9766_zps8jal9odz.jpg
 photo _MG_9772_zpslpv0ighq.jpg

Valborgin pitsoja on kehuttu, eikä todellakaan turhaan! Mun Maunu Tavast pitsa sisälsi kylmäsavulohta, jokirapuja, punasipuli ja kananmunaa. Kananmunaa ei tosin pahemmin huomannut niistä täytteistä, mutta hyvää oli silti. Plussaa todella ohuesta ja rapeasta pohjasta. Plussaa myös siitä, että ruuat tilataan ja maksetaan heti ravintolaan mennessä ja sen jälkeen voit keskittyä siihen oleelliseen, eli hyvään ruokaan, juomaan ja seuraan!

Valborg löytyy osoitteesta Mannerhemintie 1, Naantali. 

4 kommenttia:

  1. Oih Naantali, pitää myös itse taas tuttuun tapaan vierailla siellä tänä kesänä ! ♥ :) vitsit tuo pitsa kuulostaa erittäin hyvältä :P

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja vitsit, kun näyttää hyvältä nuo pizzat! :) Pitääkin pitää mielessä tämä paikka, jos mahdollisesti liikun joskus tuolla päin.

    VastaaPoista