tiistai 30. kesäkuuta 2015

Paikka, jossa voisin viettää koko kesän

J: Näin aurinkoisena tiistai-iltana on hyvä muistella vähän viikonloppua ja mökkireissua. Voisin viettää vaikka koko kesän mökillä. Tai no melkein ainakin, välillä pitäisi päästä Turkuun jokirantaan jätskille ja jokilaivaan siiderille.. Nyt vanhempana olen entistä enemmän alkanut arvostaa sitä, että perheellämme on kesämökki, jossa viettää aikaa. Nuorempana se oli vain pakollinen paha, jonne piti aina mennä. Muut lapset olivat muka aina jossain reissussa - me mökillä. Eihän se ihan niin varmaan mennyt ja hauskaa meillä kuitenkin aina oli. Nykyisin olisin todella onnellinen, jos pystyisin viettämään mökillä vielä enemmän aikaa. Parasta mökillä on..

..Aamupalat merimaisemassa. Kahvi maistuu niin paljon paremmalta kun tuijottelee samalla merelle

..Ruoka. Mökkeillessä voi ottaa hyvällä omallatunnolla kahvin kanssa keksiä ja illalla grillata makkaraa. Toki sielläkään ei saa ruokailut ihan överiksi mennä, mutta ylimääräiset kalorit on ainakin helppo kuluttaa lenkkeilemällä metsätiellä tai pelailemalla mökkipelejä

 photo moumlkki3_zpsffjzkd2o.jpg
 photo moumlkki7_zpsfsb1g5ar.jpg

..Meri! Meri on samaan aikaan jotenkin tosi pelottava, mutta rauhoittava.. Lisäksi tykkään uida paljon enemmän meressä kuin järvessä, se on ainoa oikea!

..Veneily. Meidän pienellä busterilla on kiva käydä ajelulla. Tyynellä ilmalla voi vaiika soudella ja onkia 

 photo moumlkki6_zpsyjzjyclg.jpg
 photo moumlkki5_zpshsjgxeik.jpg
 photo moumlkki8_zpssdokr2yz.jpg

..Luonto. Joka paikka on täynnä kukkia, puita, vettä ja muita luonnon elementtejä. Ja se hiljaisuus! Keskustassa asuvana ja päiväkodissa työskentelevänä olen alkanut entistä enemmän arvostaa myös hiljaisuutta..

..Seura. Yleensä mökillä ollessa saa myös viettää laatuaikaa perheen kanssa ja pelata yhdessä esimerkiksi mölkkyä. Niin parasta!

 photo moumlkki2_zpsbkjrcjue.jpg
 photo moumlkki1_zpsv2wp6fnn.jpg
 photo _MG_0052_zpsu73rrwdz.jpg

Nyt mä palaudun mökkifiiliksistä tähän kaupunkielämään ja valmistaudun nukkumaanmenoon. Kello on taas jo ihan liikaa. Olen aivan varma, että kesäisin illat työpäivien jälkeen kuluvat puolet nopeammin kuin talvella ;) Onneksi viikotkin menevät nopeasti ja pian onkin taas viikonloppu! Eikä lomaankaan ole enää kuin 13 työpäivää, jee! 

Kuka muu pitää mökkeilystä? Vai voiko siitä olla pitämättä..?

2 kommenttia: