sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

lenkkivarusteiden must have

R: Tämä teksti tulee ajastettuna, ollaan hyvin todennäköisesti  tämän postauksen julkaisuaikaan juoksemassa sitä puolimaratonia! Teemaan sopivasti ajattelin kirjoitella teille mun pakollisista lenkkivarusteista. Olen ennenkin kertonut etten ole mikään hullu välineurheilija, mutta tykkään siitä että varusteet on kunnossa ja kyllähän on mukavampi juosta kun mikään omiin vaatteisiin tai juoksuvarusteisiin liittyvä asia ei haittaa menoa,

 photo lenkkimusthave_zps5lddaaxz.jpg
 photo lenkkimusthave2_zpsdauejoaw.jpg
 Sukat ja lenkkarit saatu testiin blogin kautta

Kompressiosukat tai säärystimet. Ilman näitä en enää lähtisi pitkille lenkeille! Viime kevään jälkeen penikkakivut ovast pysyneet poissa ja pohkeetkin palautuu kompression ansiosta nopeammin. Nämä 2XU:n sukat sain testiin blogin kautta ja olen ollut näihin ihan mielettömän tyytyväinen!

Polarin sykemittari. Varsinkin peruskuntolenkkien juokseminen on helpompaa kun pystyy tarkkailemaan sykettä, helpompi mennä tarpeeksi hitaasti kun näkee sykkeen. Seuraavaksi haluaisin sykemittariin sen gps-systeemin, jotta saisi sitä kautta myös matkan. Matkan mittaan nykyään SportsTrackerilla, se toimii ihan hyvin.

Hyvät juoksukengät. Juoksukenkien hankkkintaan kannattaa panostaa. Urheilukaupoissa myyjät osaavat auttaa oikeiden kenkien valinnassa - kannattaa ajan kanssa kokeilla ja sovittaa. Näistä Salomonin testilenkkareista kirjoittelinkin kokemuksia jo täällä, kannattaa käydä kurkkaamassa! Kengät sattuivat sopimaan mulle niin täydellisesti, että juoksen niillä nyt puolikkaankin.

Spibelt. Tämä pikkuinen vyölaukku nousi hetkessä suosikiksi, kirjoitin viime viikolla enemmän kokemuksia tästä. En tajua miten ennen pärjäsin ilman. Pienestä koosta huolimatta vyölaukkuun mahtuu helposti kännykkä, avaimet ja muut tarpeelliset jutut, eikä laukku hölsky tai pompi juostessa,

+Ekstra. Hölskymisestä ja pomppimisesta tuli mieleen yksi erittäin tärkeä lenkkivaruste johon kannattaa panostaa on hyvät urheilurintsikat. Lenkkeillessä tarpeeksi tukevat on ihan ehdottoman tärkeät ihan jo oman mukavuudenkin vuoksi..

Mitä pakollisia lenkkivarusteita teillä on?

2 kommenttia: