maanantai 29. kesäkuuta 2015

korottomia juhlakenkiä metsästämässä

J: Kesä on taas aikaa! Mulla on tiedossa ainakin yhdet rippijuhlat ja yhdet häät. Rippijuhlien vaatteet on varmaan helppo valinta, mutta elokuun alussa koittavien häiden kenkävalinta vähän mietityttää. Juhlat pidetään "ladossa" ja kutsussa viitattiin siihen, etteivät korkokengät ole paras ratkaisu.. Mä käytän harvoin arkena korkoja, mutta juhliin valitsen lähes poikkeuksetta korkokengät. En edes omista mitään kivoja ei-korkokenkiä. Tai onhan Converset ja Adidakset kivoja, mutta eivät oikein sopivat kesähäihin!
Mekoksi ajattelin samaa kuin vuosi sitten ystävän häissä. Mekko on Riikan, mutta en muista hänen käyttäneen sitä kertaakaan.. Olisin halunnut jonkun uuden, mutta mistään ei ole ainakaan vielä tullut vastaan täydellistä yksilöä. En kyllä kovin ahkerasti ole edes metsästänyt - mekkojen ostelu ei todellakaan kuulu mun lempipuuhiin.. Vanhalla siis varmaan mennään.  ;)

 photo jenna129_zps53ab8fb3.jpg

Vihreän mekon kanssa sopisi parhaiten varmaan juuri valkoiset kengät. Selailin hieman Spartoon sivuja ja huomasin, että melkein kaikki kivat naisten kengät ovat nimenomaan korollisia. Tutkimalla tarkemmin löysin kuitenkin  muutaman ihan potentiaalisen vaihtoehdon sandaalivalikoimasta. Eniten iskee ehdottomasti nuo toisen rivin vasemmanpuoliset, mutta ne eivät oikein sovi mekkoehdokkaani kanssa. Myös ylärivin ja keskirivin valkoiset ovat ihania, ja voisin käyttää niitä muutenkin kuin juhlissa!

 photo Desktop4_zpsgh80iudu.jpg

Onneksi häät ovat tosiaan vasta elokuun alussa ja mulla on vielä aikaa pähkäillä kenkäongelman kanssa. En olekaan tänä vuonna ostanut vielä yhtään uusia kesäkenkiä. En laske Adidaksia tähän, sillä ne ostin jo aikaisin keväällä ja kesäkengiksi niitä ei voi laskea. Vaikka jos totta puhutaan, ne ovat ylivoimaisesti tämän kesän käytetyimmät kengät! Toivottavasti ilmat pian lämpenisivät ja asiat korjantuisivat.. Esimerkiksi nämä Vagabondit ovat olleet ihan liian vähäisessä käytössä!

Ilmoista puheenollen, tänään on ollut ainakin ihan superkiva sää! Kivempi olla töissäkin, kun ei sada ;) Nyt mä taidan nauttia aurinkoisesta illasta vielä yhden lenkin verran. Hauskaa viikkoa kaikille!

Postaus toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti