maanantai 29. kesäkuuta 2015

kesän ensimmäinen mekko

 photo riikka1_zpsbvgy6spx.jpg
 photo riikka2_zpsw2bvffvl.jpg
 photo riikka4_zpsjexaqhia.jpg
 photo riikka5_zpsufsvjmyi.jpg
 photo riikka3_zpsmd27b8ot.jpg
mekko House of Brandon (saatu) - neule Primark - kengät ja vyö H&M
 

R: Arvatkaa mitä, me otettiin Jannen kanssa äkkilähtö etelään! Ei tosin mihinkään kovin kauas etelään, ihan vaan tuohon meren toiselle puolelle, Tallinnaan. En ole moneen vuoteen käynyt Tallinnassa ja nyt kun Jannellekin osui monta vapaapäivää putkeen, päätettiin käyttää mahdollisuus hyödyksi ja lähteä käymään Tallinnassa. Ollaan yksi yö "legendaarisessa" Viru-hotellissa, jossa itse en ole käynyt koskaan. Muutenkin mun hotelliyöpymiset Tallinnassa on laskettavissa yhden käden sormilla, joten ihan kiva päästä sinne nyt pienelle kesäreissulle. Tarkoitus on ihan vaan rentoutua, tutustua paremmin kaupunkiin, syödä hyvin ja ehkä vähän shoppailla. Saa muuten antaa ravintolavinkkejä, mä en tiedä sieltä mitään hyviä paikkoja kun edellisestä visiitistä tosiaan on aikaa!

Tämä postaus tulee siis ajastettuna, halusin laittaa teille näytille nämä lauantaiset asukuvat. Koska meidän valmistujaisjuhla oli tosi rento ja mökkiolosuhteissa, ei vaatetukseen tarvinnut panostaa niin kovasti. Halusin kuitenkin ehdottomasti laittaa jotain kesäistä, joten päädyin tähän House of Brandonilta tilattuun mekkoon, jota en muuten ole käyttänyt kertaakaan aiemmin. Tuon mekon malli on sellanen melko löysä ja "laatikkomainen", joten päädyin laittamaan mekon kanssa vyön, etten näytä ihan jättiläiseltä.. Mun mielestä se sopii hyvin! Mekon jujuna on avonainen selkä, joka tosin ei nyt ihan päässyt oikeuksiinsa kun suurimman osan ajasta jouduin pitämään neuletta tuossa päällä. Mutta se ei oikeastaan haitannut, kivalta se silti näytti. Mitäs tykkäätte?

Postaus sisältää mainoslinkkejä yhteistyössä House of Brandonin kanssa

2 kommenttia:

  1. Just mietittiin et lähettäis tuon paremman puoliskon kanssa Tallinnaan, tosin se reissu sijoittuu varmaan vasta elokuulle. :D kerro sitten mitä kaikkea teitte siellä, vinkkejä otetaan vastaan ! :) aateltiin kans tuota samaa hotellia ! En oo ite ollu kertaakaan yötä Tallinnassa, kerta se on ensimmäinenkin siis. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa lähteä, Tallinna oli kiva :) Pitäisi käydä useammin! Me lähinnä kierreltiin vanhassa kaupungissa, shoppailtiin ja syötiin, helposti siellä olisi saanut kulumaan enemmän kun yhden yön.

      Poista