keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

kesäjuttuja

R: Olen pitkästä aikaa kotona! Ja tällä kertaa tarkoituksena on viettää kotona jopa pidempään kun 12 tuntia, kuten viime viikolla.. Lontoossa oli ihanaa, samoin mökillä, mutta kyllä kotonakin on kivaa. Tai no, olisi kiva heti sen jälkeen kun saisin "matkakaaoksen" purettua, en ehtinyt ennen mökille lähtöä tyhjentämään matkalaukkua kokonaan, joten nyt olisi tyhjennettävänä kahden reissun tavarat. Päätin kuitenkin aloittaa tärkeimmästä, eli kävin tänään heti kirjastossa hakemassa luettavaa reissun aikana luettujen tilalle (oli kerrankin onnistunut kirjastovisiitti, löysin kaksi kauan metsästämääni kirjaa), lisäksi kävin salilla vähän herättelemässä kroppaa viikon löhöilyn jäljiltä ja torilla ostamassa vesimelonin ja muita herkkuja.

 photo moumlkki1_zpsc1baooe2.jpg
 photo moumlkki2_zpsnlbqqnfd.jpg
 photo moumlkki8_zpsgu5ovu8t.jpg
 photo moumlkki6_zps0xsfnvfm.jpg

Meille sattui ihan kivat säät juhannukseksi ja viikonlopuksi. Onnistuin jopa saamaan vähän rusketusta (okei, vähän myös olkapäät paloi), en muistanutkaan miten paljon paremmalta iho näyttää vähän ruskettuneena! Niin lämmin ei kyllä vielä ollut, että olisin uskaltautunut uimaan, mutta paljussa ja saunassa tuli oltua senkin edestä. Lenkkivaatteet olin pakannut mukaan, mutta päätin heti että lähden lenkille ainoastaan jos tulee sellanen fiilis, en pakota itseäni lenkille. Sitä fiilistä ei tullut, mutta ei se mitään! Mulla oli muuten melkeen viikon jalat jumissa puolimaratonin ja Lontoossa kävelyn jäljiltä, joten ehkä senkin puolesta ihan hyvä että kroppa sai levätä. Ja onneksi mölkky ja muut kesäpelit käyvät ihan hyötyliikunnasta.

 photo moumlkki3_zps1g5cvg9k.jpg
 photo moumlkki4_zpsmq984hwv.jpg
 photo moumlkki9_zps1ud8uxyj.jpg
 photo moumlkki5_zpssit8xcpw.jpg

Nyt jatkan juhlavalmisteluja - lauantaina juhlitaan valmistumista ja kaikki juhlavalmistelut on vielä ajatuksen tasolla. Kirjoittelin äsken kauppalistaa ja järkytyin oikeen miten pitkä siitä tuli ;) Saa nähdä kauanko joudutaan Jennan kanssa pyörimään kaupassa että saadaan kaikki tarvittava (ja montako kauppareissua pitää tehdä että saadaan kaikki unohtuneet tavarat..). Postausideoita mulla on vaikka miten paljon, joten palaillaan pian!

6 kommenttia:

 1. Ihania mökkimaisemia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä :) Olisi tuolla viihtynyt pidempäänkin!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kyllä Suomen luonto on kaunis! Mukavia valmistujaisia ja onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos :) Suomen luonto on kyllä kesällä niin kaunis (ja okei, usein muulloinkin) :)

   Poista
 3. Ihania kesäkuvia, vielä kun se kesä alkaisi ihan kunnolla! :)

  VastaaPoista