perjantai 19. kesäkuuta 2015

kesäistä fiilistä

R: Juhannus - keskikesän juhla! Vielä kun aurinko paistaisi ja oikeasti olisi kesäinen sää, olisi tämänkin juhlan vietto paljon mukavampaa. Meillä täällä itä-Suomessa onneksi sentään paistaa aurinko vähän tälläkin hetkellä ja tänään ei pitäisi pahemmin sataa, joten valittiin hyvä paikka viettää juhannusta. Huomenna ja sunnuntaina voisi jopa olla säätiedotuksen mukaan lämmin! Onneksi huonommallakin säällä voi saunoa ja istua paljussa.. Oltiin eilen jo paljussa, en edes muistanut miten kiva siellä on lillua huonommallakin säällä. 

 photo P6098884_zpsv3ujxzfu.jpg

Fiilistelin ennen Lontoon reissua jo kesää ja kaivoin kaikki bikinit ja aurinkorasvat esille. Näille aurinkorasvoille ei pahemmin taida tulla lähipäivinä käyttöä, harmi kyllä. Sain tovi sitten nämä Nivean tuotteet testiin ja vielä ei ole tarvinnut edes haaveilla niiden avaamisesta. 

 photo P6098898_zpssrkp3mxq.jpg
Nivean tuotteet saatu

Kesäfiilis tuli myös, kun sain tilaamani pienen paketin H&M:ltä. Tilasin sieltä hetki sitten nämä sandaalit, eikös olekin kivat? Etsin jo viime kesänä tällaisia terveyssandaaleja, jotka olisivat edulliset, hyvät jalassa ja tyylikkäät. Nyt onneksi löysin nämä ihan naurettavan halvalla, sain vielä -30% hinnasta pois! Kannattaa olla tarpeeksi kauan tilaamatta nettikaupasta mitään, kun lähettelevät tuollaisia "tervetuloa takaisin" -alennuskuponkeja ;) Ei tarvinnut kyllä kauan miettiä ostanko nämä.. Vielä kun näiden kavereiksi saisi ne ruskettuneet sääret ja Lontoosta ostetut uudet siistit shortsit (näette myöhemmin!) niin olisin tyytyväinen.

Mutta, nyt siirryn juhannuksen viettoon! Ollaan vietetty mökillä jo pari päivää ja näillä näkymin lähdetään kotiin ensi tiistaina, varsinkin jos se kesä vihdon saapuisi tänne ja pääsisi uimaankin, niin ei ole mikään kiire Turkuun kotiin.Yritän jossain vaiheessa saada kirjoitettua sitä puolimaraton-postausta, sen lisäksi olisi vähän asukuvia, kuvia Lontoosta, pari treenivaatepostausta.. Eli kannattaa pysyä kuulolla ;)

Ihanaa juhannusta kaikille, olkaa kiltisti!

2 kommenttia: