perjantai 26. kesäkuuta 2015

jotain uutta

 photo riikka6_zpslbhkxrs9.jpg
 photo riikka4_zpssdalszkg.jpg
 photo riikka1_zpsr2sw903t.jpg
 photo riikka2_zpspbwurtcf.jpg
 farkut, hapsupaita ja laukku Primark - kengät Reebok, takki H&M

R: Pakko myöntää, että oli ihan hiton kiva päästä pitkästä aikaa shoppailemaan Lontoossa! Olen ostanut ihan mielettömän vähän mitään uutta viime kuukausina, joten nyt kun pääsi shoppailemaan kaikkiin suosikkikauppoihin, niin tarttui mukaan yksi jos toinenkin uusi vaate. Parasta on se, että löysin oikeastaan kaikkea sellaista, mitä olen etsinytkin, nilkkapituiset farkut, rennot shortsit, kesätoppeja.. Tässä St Albansissa otetussa asussa näkyy muutama löytö, farkut ja hapsupaita. Mietin pitkään ostanko nuo farkut, sillä vaikka istuvuus, väri ja malli ovat ihan täydellisiä, farkuissa häiritsee nuo jotenkin liian symmetriset reiät. Farkut on kuitenkin ihan täydelliset päällä ja hintaakin oli euroissa muistaakseni alle parikymppiä, niin en voinut jättää niitä kauppaan. Mietin että jos nuo reiät häiritsee edelleen kotona, voin vähän tuunailla niitä saksilla. Saa nähdä päädynkö tekemään näille jotain! Mitäs te tykkäätte?

Mä kiirehdin nyt salille, sitten torille ostamaan viimeisiä juttuja huomisiin juhliin ja iltapäivä ja ilta kuluukin juhlatarjoiluja tehdessä. Pitäisi tehdä mm. kilosta jauhelihaa lihapullia, tsatsikia, perunasalaattia ja porkkanamuffinseja. Pahinta juhlatarjoilua valmistaessa on se, että niitä ei sa syödä heti! Noo, huomenna sitten ;) Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Mun mielestä ainakin näyttää hyvältä! Ei reikien symmetrisyyttä kyllä olisi huomannutkaan, ellet olis maininnut asiasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ehkä mä vaan olen tuijotellut näitä liian kriittisellä silmällä!

   Poista
 2. Kivat farkut, en myöskään huomannut et ois mitenkään liian symmetriset :D! Löytäispä itsekin joskus nilkkapituiset farkut! t. pygmi :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, ehkä vaan kuvittelen ;D Nämä on kyllä ihanan malliset, oikeasti selkeästi lyhyemmät, ois varmaan hyvät sullekin!

   Poista