keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Home sweet home

J: Nyt on Englannista kotiuduttu ja ei voi sanoa muuta kuin että reissu meni aivan mahtavasti! Jopa yli odotusten.. Suuri syy reissun onnistumiselle on tietenkin hyvin mennyt juoksu, mutta muutenkin kaikki meni aika putkeen. Ehdittiin tehdä kaikkea mitä haluttiin, mutta jäi myös aikaa hengailuun ja puistopiknikeille. Niin parasta! Lontoo ja St Albans ovat kyllä joka kerta niin ihania ja aina kotiin palatessa tulee yhtä kova ikävä..

 photo _MG_9843_zpsjlf8ugbr.jpg photo _MG_9850_zpsbjf7kz6w.jpg photo _MG_9899_zpstfa6at8l.jpg photo _MG_9818_zpsw8vicocl.jpg photo _MG_9814_zps1jdpcmja.jpg photo _MG_9888_zpsbputm0wj.jpg

Kaikki parhaat kuvat on taas Riikan kamerassa, joten saatte hetken odottaa kunnon reissupostauksia. Ihmeen vähän tuli kyllä kuvia otettua. Jotenkin ne maisemat alkavat olla jo niin tuttuja, ettei sitä kameraa jaksa kaivaa laukusta. Nähtiin tosin tällä reissulla vähän uusiakin maisemia, mutta niistä lisää tosiaan joskus myöhemmin. ;) Vähän esimakua noissa ylemmissä kuvissa.

Vaikka kuinka haluaisin, nyt ei riitä aika postaamiseen! Olin tänään viiteen töissä ja töiden jälkeen olen tehnyt juhannusvalmisteluja, esimerkiksi pessyt vähän pyykkiä, pakannut ja tehnyt ruokaostoksia. Huomenna lähdetään heti töiden jälkeen Teemun kanssa ajelemaan kaverin mökille ja sieltä tullaan takaisin sivistyksen pariin varmaan lauantaina. Riikka oli tosin vieläkin nopeampi ja lähti mökkeilemään jo tänään iltapäivällä! Eli palaillaan, kun aikaa löytyy. Oikein ihanaa juhannusta kaikille, nauttikaa sateesta huolimatta!

1 kommentti: