lauantai 6. kesäkuuta 2015

Asukuvia vai ei?

J: Viime aikoina asukuvat täällä blogissa ovat vähentyneet aika roimasti. En mitenkään koe olevani muotibloggaaja ja en näe itseäni poseeramassa muotilehtimäisissä kuvissa. Ei ei.. Niin moni osaa sen paremmin kuin minä! Tietenkin tykkään ihan ylikaiken pukeutua kivasti, mutta yhä enemmän sieltä vaatekaapista päätyy päälle ne samat, miljoona kertaa blogissa näkyneet vaatteet ja kengät. Siksi kuvien otto tuntuu välillä vähän turhalta ja tuntuu, että miksi joku haluaa katsoa just mun asuja, kun monella muulla on paljon upeampia!
Olen myös huomannut, että yleensä parhaat kuvat syntyvät ihan vahingossa. Joskus aikoinaan meillä oli Riikan kanssa tapana oikein ajan kanssa mennä ottamaan asukuvia ja monesti päädyttiin sinne samaan paikkaan ja kuvista tuli aina ihan samanlaisia.. Tiedätte varmaan mitä kuvia tarkoitan! Nämä viime torstaina otetut kuvat ovat niitä vahingossa syntyneitä.. Ajeltiin Riikan kanssa Salosta Turkuun ja oli pakko pysähtyä kuvailemaan sinne peltojen keskelle. Rakastan noita maisemia!

 photo jenna6 7_zpsxicobzoz.jpg
 photo jenna1 7_zpslgnd97bl.jpg
 photo jenna2 7_zps7fulfqkt.jpg
 photo jenna4 8_zpssp6cdkwv.jpg
 photo jenna5 7_zps26cychkz.jpg

Ajattelin kyllä siis jatkossakin postailla asukuvia. Haluisin välttää tuota asukuva-sanaa, sillä mulle tulee aina siitä mieleen vaan just ne täydelliset muotilehtiä muistuttavat kuvat. Sanotaan siis vaikka, että ajattelin jatkossakin postailla kuvia, joissa mun vaatteet näkyvät ;) Vai jaksaako kukaan katsella niitä? Veikkaisin, että Lontoon shoppailujen jälkeen on ainakin kuvia tiedossa. Odotan jo innolla, että pääsen pitkästä aikaa täyttämään vaatekaappiani..

15 kommenttia:

 1. Teidän sun ja kuvat on mun mielestä just kivoja ja teidän näköisiä! Niin pitääkin, koska mun mielestä asuja esittelevät postaukset on parhaita silloin kun kuvat näyttävät siltä, että vaatteiden kantajakin itse niissä viihtyy. Turha olla muuta kuin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla :) Ja oon niin samaa mieltä, asujen kuuluu näyttää niiden kantajalta!

   Poista
 2. Nää on ainakin ihanat kuvat ja noi kengät!! <3
  Oon sitä mieltä että niitä kuvia täytyy ottaa fiiliksen mukaan, älä missään nimessä lopeta niiden ottamista kokonaan tai tietty jos siltä tuntuu niin sitten. :)

  Itse rakastan asukuvien ottamista ja eilen harmittelinkin kun ei ole ollut kuvaus mahiksia oikein yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä vihdoin pesin noi kengät ja voin käyttää niitä taas :D Ei mennytkään kun puoli vuotta..
   Luin sun postauksen just, hih! Hyviä ajatuksia kyllä ja harmittaa kyllä aina, jos ei ole mahdollisuutta kuvailla asuja vaikka haluaisi.

   Poista
 3. Ei asukuvien tarvitse olla muotikuvamaisia! Teillä on molemmilla kiva tyyli, rento ja yksinkertainen, muttei kuitenkaan tylsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä!! :) ja itsekin koetan vältellä sanaa "asukuvat" juurikin samasta syystä kun sie!

   Poista
  2. Kiva kuulla teidän molempien mielipiteet :)

   Poista
 4. Mä just tykkään sun asukuvista. Kaikissa kuvissa olet niin rento ja luonnollisen näköinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tosi kiva kuulla! Aina kun ei ole kuvia ottaessa rento ja luonnollinen olo :D

   Poista
 5. Itse ajattelen samalla tavalla tuosta asukuvaamisesta omassa blogissani :) Mielestäni muotiblogit ovat sitten ihan erikseen ja niissä sitten asut pitää ollakin sitä viimeisintä muotia, mutta asukuvat ovat sitä omaa pukeutumista ja itselläkin on monesti niitä miljoona kertaa nähtyjä samoja vaatteita. Ei blogin takia kuitenkaan pidä muuttaa omaa pukeutumista vaan pitää pukeutua niinkuin normaalistikin pukeutuisi:) Asukuvia on kuitenkin aina kiva katsoa, vaikka ne ei ole aina sitä viimeisintä huutoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, etten ole ainoa joka näin ajattelee! Ja siis mä itsekin toki tykkään katsoa sellaisia asuja, jotka eivät ole ihan viimeistä huutoa, mutta aina välillä tulee kuitenkin sellainen olo, että miks joku haluisi katsoa just mun kuvia :D Mut ehkä samasta syystä kun mä niiden muiden - just se luonnollisuus ja pystyn paremmin samaistumaan niihin kuin johonkin ihan överityylikkäisiin vaatteisiin. Vaikka nekin toki siistejä onkin :)

   Poista
 6. Hei oon paininut ihan samojen ajatuksien kanssa! Tuntuu että kaikilla muilla niin upeita, juurikin vaikka muotilehtiin sopivia kuvia, täydellisine eteerisine katseineen, utuisilla silmillä, huulet hieman raollaan ja jokainen pikkurillinkin asento mietitty millilleen. Minulla on asukuvissa aina sama ilme, samat asennot, samat kuvauskulmas. Kuvauspaikka valitaan suurimmaksi osaksi ihan vain sen perusteella mistä ollaan kävelemässä ohi, hyvin harvoin lähden minnekään ennalta mietittyyn paikkaan kuvailemaan. Voisin melkein kirjoittaa tästä itsekin oman postauksen. Silti haluan yhä edelleen julkaista asukuvia, vaikka ne ei varmasti ole lähelläkään sitä "vaadittua" tasoa. Mielestäni parhaimpia asukuvia on yhä ne oikeista asuista otetut kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä tiivistit niin hyvin kaiken, mitä mä ajattelen :D Ja siis julkaise vaan asuja, kyllä mä ainakin tykkään sun kuvista ja monesti ne samat asennot ja ilmeet tekevät niistä kuvista just sen bloggarin näköiset!

   Poista
 7. tuttu tunne, mutta toisaalta aina eniten kommenttia ja positiivista palautetta saa juuri ne täysin "normaalit" asut jotka on otettu kymmenessä minuutissa takapihalla. Joten jatka vaan asukuvien ottoa ja postailua. Arkiset asut ovat varmasti kaikista inspiroivimpia : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkan kyllä, kiitos kaikille positiivisesta palautteesta :) Ja oot kyllä oikeassa, usein eniten kommenttia saa just ne arkisimmat asut :D

   Poista