maanantai 25. toukokuuta 2015

viikon 21 treenit ja ylistys kesälle

R: Taas on yhdestä maanantaista selvitty! Mä niin tykkään tällaisista illoista, kun ehtii jo ajoissa treenaamaan ja illalla ennen nukkumaanmenoa on vielä hyvin aikaa syödä rauhassa iltapalaa, istahtaa vaikka koneelle lukemaan blogeja tai katsoa telkkarista jotain hömppää. Nämä on niitä arjen ihania hetkiä! Tänään me juostiin ihan vaan lyhyt palauttava lenkki eilisen pitkän jäljiltä ja oltiin Jennan kanssa molemmat ihan fiiliksissä kesäisestä säästä. Oltiin pitkästä aikaa Paavo Nurmella pururadalla ja siellä huomasi jotenkin erityisen hyvin miten ihanan kesäistä ja vihreää on jo. Mutta ei tämän päivän lenkistä enempää, vaan on aika listata viime viikon treenit.

 photo Pictures12_zpsurxqifvr.jpg

ma: Hiiiidas palauttava lenkki 6,5km/45min
ti: Rullailua 30min Yoogaiasta ja lyhyet venyttelyt
ke: Lenkki 10,3km/60min
to: -
pe: -
la: Aamulla sali 60min ja illalla 60min syvävenyttelyt Yoogaiasta
su: Pitkä lenkki 18km/115min ja illalla 30min juoksijan jooga

Juoksu ja kehonhuoltopainotteisesti mennään siis edelleen, se tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä yhdistelmältä! Teen jokaisen treenin jälkeen aina pikaiset venyttelyt, mutta ihanaa miten Yoogaian ansiosta kehonhuollosta on tullut vielä isompi osa treeniviikkoa. Tekee kyllä hyvää!

 photo Pictures11_zpsg0wyqysy.jpg

Tänään meidän oli alunperin tarkoitus mennä salille, mutta eihän tällaista ihanaa aurinkoista säätä viitsinyt sisällä haaskata, joten siksi juostiin tänäänkin lenkki. Tätä on kyllä odotettu, en edes muista kuinka usein talvella tuli ikävöityä aurinkoisia iltoja ja sitä että pääsee ulos treenaamaan. Tai me kyllä treenattiin ulkona talvellakin (muistan ikuisesti viime uudenvuodenaaton kuntopiirin), mutta onhan se kesällä huomattavasti mukavampaa. Oletteko te siirtyneet treenailemaan ulos?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti