sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Varför Paris vi har ju Åbo!

J: Jee, sain eilen kauan himoitsemani Varför Paris -kangaskassin! Olen halunnut tuollaista siitä saakka, kun bongasin samaisen julisteen Gaggui Kaffelan seinällä ja ihastuin tekstiin. Eilen kävin ostamassa omani Pop-Up Kontista, jonka Gaggui Kaffela ja Pop Å on pystyttänyt Yliopistonkadulle. Eilen kasseja oli ainakin runsaasti vielä myynnissä, joten kannattaa juosta hakemaan omansa jos sellaisen haluaa.
En malttanyt laittaa kangaskassia laukkuun, vaan tungin laukkuni tuonne kangaskassiin ja otin uutuuden heti käyttöön. Sopi hyvin mun rennon asun kanssa. Uskalsin muuten eilen laittaa ensimmäistä kertaa tänä vuonna nahkatakin päälle, eikä edes tullut kylmä!

 photo jennala1_zpsr6arnzve.jpg
 photo jennala3_zpsd4sn9yjl.jpg
 photo jennala4_zpsv6mlfwnq.jpg
 photo jennala2_zpsojpvjlih.jpg
 photo jennala5_zpsxubgonm0.jpg
Takki New Yorker, huivi Cubus, farkut H&M ja paita Bikbok

Eilen oli kyllä ihana keväinen päivä, eikä tästäkään varmaan huono tule. Olen juuri lähtemässä Saloon juhlimaan äitienpäivää! Ajateltiin juosta Riikan kanssa siellä pieni lenkki, jotta saisi vähän vaihtelua lenkkipolkuihin. Nyt pitää jo kiirehtiä. Hauskaa sunnuntaita ja ihanaa äitienpäivää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mä kanssa ostin tällä kertaa tollasen Åbo-julisteen, kun viimeksi jäi kaivelemaan. Näinkin muuten teidät kauempaa eilen siellä street food -tapahtumassa kun oltiin kimchi jonossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vähän sekin ois ollut siisti! :D Ehkä ostan senkin joskus..

   Oisit huudellut meille jotain ;)

   Poista
 2. Ihanan rento asu! :)
  Oon itseki miettinyt, että koska uskaltaisin lähteä biker takilla liikenteeseen, mutta ensi viikon aikana sen kyllä teen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja saa nyt nähdä pärjääkö tällä viikolla bikerillä.. Tänään oli ainakin kylmä :(

   Poista
 3. Voi eikä ihan mahtava kassi ! Tahtoo kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kontti taitaa olla edelleen yliopistonkadulla, käy ostaa jos Turussa liikut :)

   Poista