lauantai 23. toukokuuta 2015

Uusi tuttavuus: Davines

J: Kävin jokin aika sitten kampaajalla ja sain samalla testiin Davinesin tuotteita. Voin myöntää, en ollut kuullutkaan kyseisestä merkistä ennen. Innostuin kuitenkin heti kun kampaajani vähän avasi minulle yrityksen ideologiaa. Davinesia valmistaa italialainen perheyritys ja tuotteet valmistetaan luonnon parhaista mahdollisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Tuotteet ovat luonnonmukaisia, turvallisia eikä niitä ole testattu eläimillä.

 photo davines6_zpsjvm44cvu.jpg

Hauska yksityiskohta on, että tuotteiden valmistuksessa käytetään vain uusiutuvaa energiaa ja myös pakkaukset ovat kierrätettäviä. Esimerkiksi shampoot ja hoitoaineet ovat pakasterasian näköiset ja purkkien tyhjennnyttyä voi käydä uudelleen täyttämässä ne liikkeessä. Kätevää!
Sain testiin kuivashampoon, suolasuihkeen, hiuslakan ja pienet näytteet shampoosta sekä hoitoaineesta. Mun suosikiksi nousi ehdottomasti suolasuihke!

 photo davines3 1_zps9vw6vuge.jpg

En ole kovin ahkera tekemään oikeastaan mitään hiuksilleni, joten suolasuihke on ihan mahtava keksintö. Sitä kun suihkauttaa vähän kosteisiin (tai miksei kuiviinkin) hiuksiin, kuivaa ne ja vähän pöyhii, niin jopa mun hiukset saavat vähän lisää tuuheutta ja mattapinnan. Suolasuihkeen ansiosta saan liukkaat ja sähköiset hiukseni kuriin ja esimerkiksi kiharat pysyivät paljon paremmin. Siitä kiitos kuuluu myös tuolle hiuslakalle. En ole tosiaan mikään hiusjuttujen asiantuntija, mutta tuo kyllä voittaa ainakin ne Wellan lakat, mitä nyt viime aikoina olen käyttänyt.

 photo davines5_zps0qq2wchk.jpg photo davines2_zpsbq5ovvwx.jpg

Kuivashampoota olen käyttänyt näistä tuotteista vähiten. Pesen lähes aina päivittäin hiukset, joten en koe sitä niin tärkeäksi osaksi hiustenhoitoani. Pari kertaa olen testannut sitä esimerkiksi töiden jälkeen, kun suihkulle ei ole ollut aikaa ja olen nopeasti halunnut saada eloa lättähiuksiini. Mulla on aikaisemmin ollut vähän huonoja kokemuksia kuivashampoista, sillä vaalea shampoo on jättänyt tummiin hiuksiin "hilsemäisiä" jälkiä. Tämän kanssa ei ainakaan ollut sitä ongelmaa ja kuvauksen mukaan tuotteen kerrotaan sopivan kaikille hiustyypeille.

Iso plussa vielä tuotteiden söpöistä purkeista! Mä ainakin arvostan tuotteita, joita kehtaa pitää kylppärissä esillä. Jos kiinnostutteitte, Davinesin tuotteita voi Turusta ostaa ainakin Bleisistä (sieltä minäkin sain omani) ja googlettamalla löytyy varmasti monia nettikauppoja. Suomessa merkki taitaa tosiaan olla vielä vähän tuntemattomampi, mutta esimerkiksi Ruotsissa Davines on voittanut kampaajani mukaan monia palkintoja ja on monien suosiossa. Mä ajattelin seuraavaksi testata paremmin kyseisen merkin shampoita ja hoitoaineita, ne vaikuttavat mielenkiintoisilta!

Onko Davines teille tuttu merkki?

Yhteistyössä Kauneuskeskus Bleis, Turku  & Davines

2 kommenttia:

  1. Purkkien uudelleen täyttö mahtava idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin :) Muuten ne joutuvat kaatopaikalle :/

      Poista