torstai 21. toukokuuta 2015

unohtuneita otoksia Wienistä

R: Muistin tänään että osa Wienin kuvista on edelleen julkaisematta, vaikka reissusta on jo reippaasti päälle kuukausi. Aiemmat reissupostaukset löytyvät täältä ulkomailla-tagin alta. Joten, pidemmittä puheitta, tässä siis sekalaisia kuvia Wienistä..

 photo julk10_zpswim0wggr.jpg
 photo julk5_zpsa5istc8h.jpg
 photo julk8_zpsxfy634mo.jpg
 photo julk12_zpsf1mei4ml.jpg

Ennen reissua mulla on Wienistä sellainen mielikuva, että siellä on paljon hienoja vanhoja rakennuksia. Ja se mielikuva piti paikkansa! Upeita vanhoja rakennuksia ja paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia.

 photo julk7_zpsz4ehmrnp.jpg
 photo julk1_zpshdeqedfx.jpg
 photo julk2_zpsuqgejn8d.jpg
 photo julk3_zpsaok6xrgm.jpg
 photo julk4_zpslzfembii.jpg

Tiesin myös, että Wienissä on paljon palatseja. Me ei millään ehditty nähdä kaikkia, mutta viimeisenä päivänä käytiin katsomassa miltä Belvederen palatsissa näyttää. Ja olihan se ihan vaikuttava puutarhoineen. Sisälle me ei menty, tyydyttiin ihastelemaan paikkaa ulkoapäin ja nauttimaan auringosta. Tuolla muurien sisäpuolella oli tuolloin huhtikuun alussa jo paahtavan kuuma, en halua edes ajatella miten kuuma siellä joskus heinäkuun helteillä on.

 photo julk9_zpsyuumh2ww.jpg
 photo julk14_zpsk10misun.jpg
 photo julk11_zpsdmuhvqkz.jpg

Kaduilla näkyi paljon hevosvaunuja. Ajatuksena ihan kiva, mutta mua ei kyllä tuollaiseen saisi. Jotenkin epäluonnollista, että hevoset kävelee pitkin kaupunkia autojen seassa ihan vaan turistien takia. Olen tosin nähnyt reissuilla huonomminkin pidettyjä hevosia (tai yleensäkin eläimiä), että ehkä niillä on tuolla ihan hyvät olot.

 photo julk13_zpsr38qgnkt.jpg

Tästä viimeisestä kuvasta mulla ei ole mitään sanottavaa! Hahhhaa, pelästyin oikeen kun selasin kuvia ja tämä pomppasi sieltä silmille. En edes muista mistä tämä oli, mutta oikeasti, miten kuumottava toi äijä on?

Nyt onkin Wienin reissun kuvat esitelty ja voikin suunnata katseet seuraavaan matkaan. Laskeskelin äsken, että kolmen viikon päästä olen jo Lontoossa, niin siistiä! Vuosi erossa Lontoosta on liian paljon.. Varattiin eilen viimeiseksikin yöksi hotelli, joten majoitusasiatkin on nyt kunnossa. Ollaan tosiaan ensin kaksi yötä Lontoossa, sitten mennään kahdeksi yöksi St Albansiin (tähän samaan B&B:hen), jossa juostaan puolimaraton ja vielä ennen kotiinpaluuta yhdeksi yöksi Lontooseen. Mä niin odotan että pääsen shoppailemaan, herkuttelemaan kaikkiin kivoihin ravintoloihin, piknikille Hyde Parkiin ja ihan vaan nauttimaan lempparikaupungin tunnelmasta.Can't wait!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, mun matkakuume taas kasvo (hahah sanoo hemmo joka on tälläkin hetkellä vaihto-opiskelemassa ulkomailla.. :DD). Vitsit Lontoo, upea kaupunki ♥ Pitäkää kivaa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onhan se vaihto-opiskelukin kuitenkin tavallaan arkea, että ymmärrän matkakuumeen :) Lontoo on kyllä ihanin, kuten Englanti muutenkin :) Varmasti pidetään!

   Poista
 2. nyt vaan matkakuume kasvaa! Ihanat kuvat :D

  VastaaPoista
 3. Mihin hotelliin (hotelleihin?) ootte Lontoossa menossa? Tuskaillaan poikaystävän kanssa (tai minä lähinnä, hih), kun päädyttiin lennot sinne ostamaan muttei millään meinaa löytyä edes melko kivaa hotellia, joka ei olisi mahdottoman kallis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoon hotellien hintataso on kyllä harmillisen korkea. Ja laatu on usein vähän eri kun vaikka Suomessa.. Ja luvattu aamiainenkin saattaa olla ihan vaan muroja, kahvia ja paahtoleipää ;)

   Me mennään ensimmäiseksi kahdeksi yöksi tähän: http://www.londoncomfotelblu.com/ Se on vähän kauempana (kuitenkin 1. zonella), eli metroa tai bussia joutuu käyttämään kun menee johonkin. Siinä vieressä tosin on iso ostoskeskus (Westfield). Ei olla kumpikaan ennen tässä hotellissa oltu, että saa nähdä millanen on, mutta kuvien perusteella näyttää siistiltä ja oli melko edullinen. Viimeinen yö ollaan EasyHotel Victoriassa. Nuo Easy Hotellit (hostellit) on sellanen aika halpis ketju, jossa huoneet on pelkistettyjä ja maksat tasan siitä mitä käytät. Oltiin viime vuonna yksi yö Easy Hotel Paddingtonissa, meiän huoneessa oli ainoastaan sänky ja minivessa, ei ikkunaa tms :D Mutta se oli halpa! Nyt valittiin vähän isompi huone.. En mä sinne ehkä moneksi yöksi menisi, mutta toisaalta eipä Lontoossa pahemmin tarvitse hotellissa aikaaa viettää! Ja on ainakin ensuite (eli oma vessa).

   Tune hotellit on hintalaatu-suhteeltaan kivoja. Olen ollut Tune Paddingtonissa ja Kings Crossilla monesti, kummastakaan ei huonoa sanottavaa. Niitä on muuallakin Lontoossa. http://www.tunehotels.com/ Ne on Omenahotelli-tyylisiä ja tosiaan melko pelkistettyjä, mutta siistejä. Niissäkin oli kyllä nyt hinnat yllättävän korkealla kun katsottiin tuohon kesäkuulle.. Toivottavasti löydätte jonkun kivan!

   Poista