perjantai 1. toukokuuta 2015

tervetuloa toukokuu

R: Onkohan siellä ruudun takana kukaan vai jatkuuko jengillä vappu? Mun vappu on kulunut rauhallisissa tunnelmissa.. Eilen töiden jälkeen keskityin lähinnä syömiseen - tehtiin itse burgereita, herkuteltiin munkeilla ja katsottiin leffaa. Lopulta nukahdin tyytyväisenä varmaan joskus ennen yhtätoista, sellanen vappu tällä kertaa! Aamulla olikin sitten energiaa vaikka muille jakaa ja ehdin juosta supernopean vauhtikuntolenkinkin ennen piknikiä. Aamulla kympin jälkeen liikkeellä oli lähinnä vanhuksia ja lapsiperheitä, mutta oli muutama muukin lenkkeilijä eksynyt heti aamusta aurajoenrantaan. Lenkin jälkeen olikin hyvä suunnata kevään ensimmäiselle piknikille! Viime vuonna jouduttiin tyttöjen kanssa pitämään piknik sisätiloissa, tänä vuonna onneksi sää suosi ja päästiin "muutaman" muun ihmisen tavoin Vartiovuorelle.

 photo vappu1_zpslfigxzpm.jpg
 photo vappu2_zpsk9qj8pwn.jpg
 photo vappu3_zpsjen843ws.jpg

Eväät meillä ainakin oli kohdallaan, oli oikeen grilli ja kaikki. Yllättävän hyvin onnistui grillaaminen tuollaisella kertakäyttögrillillä, mitä nyt nakit vähän karkasivat kun grilli oli alamäessä ;) Lopuksi oli pakko grillata vielä vaahtokarkkejakin ja nekin onnistuivat yllättävän hyvin tuolla muutaman euron grillillä.. Oli kyllä hauska päästä vähän vapputunnelmaan tuolla Vartiovuorella! Vapputunnelmaa tosin vähän latisti tuo Suomen ensimmäinen peli, ankeeta katsottavaa tuollaiset tappiot.

 photo vappu5_zpsgconslak.jpg
 photo vappu4_zpsulkdavhh.jpg
 photo vappu6_zpstz4ikwfl.jpg

Ihanaa että on vielä "oikea" viikonloppu edessä. Mulla oli jo eilen jotenkin lauantaifiilis, vaikka olikin työpäivä ja tänään onkin sitten ollut ihan sunnuntaifiilis. Huomiseksi olisi ohjelmassa (yllättäen) taas treeniä ja syömistä, mennään nimittäin testaamaan eräs tässä postauksessa kehuja saanut brunssi! Ihan kun tässä viime aikoina ei olisi jo syöty tarpeeksi ;) Nooo, jaksaa ainakin sitten treenata! Mites teillä meni vappu (vai jatkuuko se vielä?) - tuliko syötyä vai juotua?

6 kommenttia:

 1. Voihan munkki! Mä en kestä ehkä enää yhtään munkkikuvaa :P Mun vappu on mennyt kokonaan munkeista haaveillessa :D

  VastaaPoista
 2. Toi munkki näyttää kyllä niin herkulliselle, nam!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis nämä oli kyllä hyviä, Miina oli itse tehnyt :P

   Poista
 3. Täällä meni kans vappu tosi rauhallisissa merkeissä ja oon kans ollut ihan fiiliksissä pitkästä viikonlopusta. :) Vielä huomennakin on vapaapäivä! Tänään brunsseiltiin, mut muuten ei mitään kotiruoan valmistamista ihmeellisempää ole tapahtunut ruoka- tai juomarintamalla. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kyllä että huomennakin on vielä vapaata! Ja kiva kuulla etten ole ainut jolla vappu meni rauhallisissa tunnelmissa :)

   Poista