lauantai 30. toukokuuta 2015

Olen valmis!

 photo _MG_9664_zpsvnw9zrbv.jpg
 photo _MG_9679_zpszxcwhpjm.jpg
 photo _MG_9684_zpssdp6uwms.jpg

J: Eilen oli se kauan odotettu päivä, kun mun maisterin paperit vihdoin kolahtivat postiluukusta. Siihen päättyi kuuden vuoden aherrus yliopistossa. Niihin kuuteen vuoteen mahtui kyllä paljon kaikkea. Esimerkiksi uusia ystäviä, useampi muutto, vuosi Englannissa, pari pidempää työputkea, paljon uusia asioita, ihmisenä kasvamista.. Upeita vuosia - upeita kokemuksia. 
Oikeastaan mun elämä ei nyt papereiden myötä muutu mitenkään. Jatkan ainakin seuraavan vuoden vielä samassa työpaikassa jossa olen nyt tämän vuoden ollut. Erona tosin nyt vaan se, että voin ihan oikeasti keskittää kaiken energiani työhöni ja siinä menestymiseen, eikä tarvitse iltaisin tehdä opiskelujuttuja. En ole vieläkään oikein sisäistänyt sitä, että mun to do -listalla ei ole mitään kouluhommia. Niin ihana fiilis!

En ole vielä juhlinut valmistumista mitenkään. Sain tosin tänään Teemulta kukkia ja hän teki mulle pitsaa, mitä muuta nainen edes toivoisi.. ;) Pienimuotoisten juhlien aika on vasta kesäkuun lopulla, niin kuin Riikka taisi jo kertoakin. Monella taitaa tänään olla juhlapäivä, joten paljon onnea kaikille muillekin valmistuneille! Nauttikaa, olette varmasti juhlanne ansainneet!

8 kommenttia:

 1. Onnea! Upea saavutus :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jotain edes on tullut saavutettua tässä elämässä :D

   Poista
 2. Isot onnittelut valmistumisen johdosta! Itekin palautin just kandin tossa pari tuntia sitten ja se taakka putos viimein hartioilta :) Valmistuminen mahtaa tuntua ihan mahtavalta, kun ei tarvii stressata enää sen suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja onnea sullekin, varmaan siisti fiilis ;)

   Poista