tiistai 5. toukokuuta 2015

miniloma Helsingissä - Sokos Hotel Helsinki

J: Saatiin mahdollisuus tehdä yhteistyötä Sokos Hotel Helsingin kanssa ja päästiin meidän reilun viikon takaisella Helsingin reissulla majoittumaan kyseiseen hotelliin. Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, Kluuvikadulla. Rautatieasemalta sinne käveli ihan muutamassa minuutissa ja Forumiin shoppailemaankin oli sopivan lyhyt matka. Sijainniltaan hotelli oli siis ihan täydellinen, eikä siinä kyllä muutenkaan mitään vikaa ollut.

 photo hotelli1_zpsoq97q7ox.jpg
 photo hotelli3_zps2jwf0j59.jpg
 photo hotelli2_zps0vcf9wo7.jpg

Meillä oli kahden hengen huone kahdeksannessa kerroksessa. Ikkunasta oli upea näköala Tuomiokirkolle ja Helsingin kattojen ylle. Huone oli sopivan tilava - naurettiin esimerkiksi sitä, että mun laukulle oli oma "kolo", jonne sain levittää sen ihan rauhassa! Yleensä mun laukku ja sieltä levinneet kamat tukkivat käytävät ja kulkureitit aika tehokkaasti.. Kylpyhuone oli todella siisti ja sieltä löyty jopa kylpyamme. Plussaa myös isosta peilistä jonka edessä oli hyvä valo meikata ja laittautua Blog Awardsia varten.

 photo hotelli4_zpsgtdbdnky.jpg
 photo hotelli5_zpsk4p7tfmi.jpg
 photo hotelli6_zpsxdemijie.jpg

Hotellin suurin innostuksen aihe oli kyllä vierestä löytynyt kuntosali. Easyfit Helsinki Club on samassa rakennuksessa hotellin kanssa ja hotellivieraat pääsevät sinne halpaan hintaan treenaamaan. Ihana hotellin henkilökunta päästi meidät sinne ilmaiseksi, joten otettiin ilo irti ja käytiin vetämässä pienet aamutreenit kumpanakin päivänä ennen aamupalaa. Kyseessä ei siis todellakaan ollut mikään pieni hotellin kuntosali, vaan oikea kunnon kuntokeskus, jossa muutkin ihmiset kun hotellin vieraat käyvät treenaamassa. Eli jos haluat yhdistää esimerkiksi pieneen lomareissuun kuntoilun, suosittelen ehdottomasti tätä hotellia.

Niin ja se aamupala! Mun mielestä parasta hotelleissa on aamupala. Olen tainnut kertoa sen joskus aiemminkin ;) Täydellinen aamupala sisältää tuoretta leipää, kaurapuuroa, marjoja, hedelmiä, croissantteja, leikkeitä, juustoja, pekonia, munia ja hyvää kahvia. Tuolta löytyivät ne kaikki ja paljon kaikkea muutakin.. Taidettiinkin molempina aamuina viettää hyvä tovi siellä herkkujen ääressä ;) Usein hotelleissa aamiainen loppuu jo kymmeneltä, tuolla aamiainen on viikonloppuaamuisin kello 11 asti, joten siinä tosiaan ehti hyvin treenaamaan ennen syömistä, täydellistä!

Kokonaisuudessa hotellista jäi oikein positiivinen kuva ja voisin hyvin kuvitella meneväni sinne uudelleenkin. Kiitos siis Sokos Hotel Helsingille, että mahdollistitte meidän miniloman!

2 kommenttia:

  1. Tuo aamupala- juttu on niin totta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha niimpä :D Mä arvasin, että blogin lukijoista löytyy teitä ketä olette samaa mieltä ;)

      Poista