torstai 7. toukokuuta 2015

kurkkaus keväiseen Wieniin

R: Ja vihdoin päästään matkapostausten kanssa Wieniin asti! Aiemmin tosiaan kirjoittelin jo Bratislavasta (täällä) ja Wienin lähellä olevasta pienestä kylästä (täällä), mutta nyt vuorossa olisi ensimmäinen kuvapostaus Wienistä. Mä en koe olevani millään tasolla kyseisen kaupungin asiantuntija, joten tällä kertaa keskitytään ihan vaan kuviin ja fiiliksiin!

 photo wien1_zpssffhzc1s.jpg
 photo wien2_zpsigyyczge.jpg
 photo wien3_zpswaskytmh.jpg
 photo wien4_zpsqoauqupl.jpg
 photo wien6_zpsxqcb2wux.jpg
 photo wien5_zpskfwwgznl.jpg
 photo wien11_zpswl7vpikt.jpg

Ensimmäisenä päivänä oli ihana auringonpaiste ja keväistä, joten suunnattiin heti Praternin huvipuistoon. Oli ihan pakko päästä ajelulle Wiener Riesenrad -maailmanpyörään, joka on valmistunut jo vuonna 1897. Maailmanpyörästä oli kiva katsella maisemia ja fiilistellä uutta kaupunkia. Vähän meinasi kyllä alkaa hirvittää, kun aloin miettiä että maailmanpyötä ihan oikeasti on yli sata vuotta vanha..

 photo wien7_zpsh6arzuzz.jpg
 photo wien8_zpswqe7volu.jpg
 photo wien10_zpsvnouynf7.jpg
 photo wien9_zpsrtkm6dxu.jpg

Praternista käveltiin muutaman mutkan kautta kaupunginpuistoon eli Stadtparkiin, jossa kirsikkapuut kukkivat upeasti! Olisi ollut ihana istahtaa loppuillaksi piknikille tuonne puiden alle, mutta matkaväsymys vähän painoi (ehdittiin ennen lähtöä nukkumaan yöllä ehkä kaksi tuntia..), joten suunnattiin (bratwurstikiskan kautta) takaisin hotellille.

Matkakuvien selailu toi mulle kivan breikin arkeen, vähän on ollut kiireistä gradun kanssa. Sain vihdoin viimeiset kommentit (niitä on jo tovi jos toinenkin odoteltu), joten tällä viikolla illat on mennyt tiiviisti koneella. Onneksi on enää tämä viimeinen rutistus niin jaksaa sen ajatuksen voimalla, että gradu on pian ihan oikeasti kansissa. Eilenkin illalla havahduin kymmeneltä siihen, että olin aamulla mennyt jo ennen kasia töihin, istunut siellä 8 tuntia ja sen jälkeen istunut kotona nenä kiinni läppärin ruudussa lähes kuusi tuntia. Voisin joskus lähiaikoina kirjoitella vielä lisää tuosta gradu-urakasta, mutta nyt jatkan oikolukemista ja pilkun viilausta! Pitää saada urakka mahdollisimman valmiiksi ennen leijonien matsia..

6 kommenttia:

 1. No nyt tuli taas matkakuume... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ongelma! Onneksi alle 5 viikkoa Englannin reissuun..

   Poista
 2. Oi, Wieniin pitää ehdottomasti päästä!

  VastaaPoista
 3. Ei näköjään kommenttini tullut sittenkään. Kännykällä kirjoittaminen ei oikein onnistunut tuon teidän "en ole robotti"-jutun takia. En muista onko aikaisemmin näin ollut vai oliko se vain nyt.

  Mutta tosiaan, kirjoita ihmeessä sitten paremmin gradu-urakasta. Itse ainakin lukisin mielelläni siitä. Ja voisithan tehdä samanlaisen postauksen myös opiskelutaipaleestasi sitten kun valmistut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se robotti juttu taitaa olla kaikissa bloggerin blogeissa ainakin aina sillon tällöin :/ Ja sitä ei kai saa pois :(

   Mutta kiva kuulla että kiinnostaa, enköhän mä sitten kirjoittele kun saan ajatukset selkenemään ja gradun kansiin!

   Poista