keskiviikko 27. toukokuuta 2015

ihan vaan muina maistereina..

 photo riikka1_zpsgysfuggo.jpg
 photo riikka3_zps1yq2yrxu.jpg
 photo riikka4_zpsmghyw3r1.jpg
 photo riikka5_zpst67bpd8v.jpg
 photo riikka2_zpsc2fmjzkz.jpg
 Housut Stradivarius - paita Bikbok - takki H&M - kengät Reebok

R: Mä aloitan tämän postauksen perinteisesti opiskelujutuilla (ehkä viimeistä kertaa), pakko nimittäin kertoa että nyt olen virallisesti maisteri! Tai papereita en vielä saanut käteen, mutta siellä se nettiopsussa lukee jo, valtiotieteiden maisteri. Jee! Oli kyllä supernopeaa toimintaa tiedekunnassa, vein tutkintotodistusanomuksen tänään kansliaan. Oltiin sovittu että käydään äitin ja Jennan kanssa tänään Kuiron kahvilassa, niistä tulikin sitten vahingossa maisterikahvit. Käytiin tosiaan pikavisiitillä tänään Salossa ja samalla saatiin vähän kuviakin napsittua pitkästä aikaa. Ja suunniteltin myös meidän pienimuotoisia valmistujaisia, jotka aiotaan pitää kesällä mökillä.

Mä olen ollut vähän kahden vaiheilla valmistujaisjuhlien suhteen, mutta kyllähän maisteria pitää juhlistaa. Onhan se kuitenkin huomattavasti merkittävämpi saavutus kun vaikka ylioppilas, jota perinteisesti juhlistetaan aina tosi näyttävästi. Mielestäni ihan yleisestikin ammattiin valmistuvia voitaisiin muistaa enemmän, kun aina vaan puhutaan niistä ylioppilaista. Onhan sekin toki saavutus, mutta harmi vaan että ylioppilaalla on yleensä vasta ne kovimmat ajat ja opiskelut edessä, pelkillä ällillä ei kukaan tee mitään ;) Mutta onhan se hyvä "välietappi" joten tuhannesti onnea kaikille ylioppilaille ja tietenkin muillekin valmistuneille!

Voisin taas fiilistellä monen kappaleen verran tota ihanaa kesäistä säästä, mutta kukaan ei ehkä jaksaisi lukea sitä! Eli totean vaan että jee, sain mun kesähousutkin taas käyttöön! Nuo on ihan parhaat, suosikit jo muutaman vuoden takaa. Tänään uskalsin myös jättää jo huivin kotiin, olen monena päivänä tottumuksesta ottanut huivin ja todettu että sitä ei oikeasti enää tarvitse. Ihanaa!

16 kommenttia:

 1. Onnittelut onnittelut! :-) Saakos udella, että saitko gradustasi hyvän arvosanan? :D

  Ja olen samaa mieltä kanssasi ylioppilasjuhlien asemasta. Juhlitaanko mitään muuta valmistumista yhtä laajasti paitsi ehkä tohtoriksi valmistumista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Udella saa mutta en tiedä vastaanko ;) Sanotaan näin että sain sen minkä ansaitsin tuolla pikagradullani. Olisi voinut olla huonompikin, mutta ei se mikään kovin hyväkään ollut. Mutta kuitenkin sellainen ettei ns. sulje mitään ovia mihinkään työpaikkoihin tms. Ja ei arvosanasta enempää täällä.

   Niin ja tohtoriksi valmistuminenkin on harvinaisempaa.. Jostain syystä ylioppilasperinne elää edelleen, vaikka tutkinto onkin "hieman" menettänyt vuosien saatossa arvostusta.

   Poista
 2. Oikein paljon onnea !! :) Oon samaa mieltä noista yo-juhlista, kyllä ammattiinkin valmistuvat ansaitsis enemmän huomiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kuulla etten ole yksin näiden mielipiteideni kanssa ;)

   Poista
 3. Hieno suoritus! Onnea maisterille.:)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea :) Noi housut on kyl tosi mageet :)

  VastaaPoista
 5. Onnea, puristit kyllä hienosti tuon gradun kasaan! Vastahan sä pähkäilit sitä aineistoa...
  onko Maisterilla jo tulevaisuuden selvät,haluisitko pysyä Turussa vai oletko ajatellut muuttaa esim Helsinkiin?

  kkk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo alkoi tukikuukaudet ja motivaatio vähän loppua, niin piti mennä sillä mitä nopeasti kasaan sai ;) Ihan tyytyväinen kuitenkin olen!

   Mulla on tulevaisuuden suunnitelmat ihan auki. Tavallaan ihanaa että kaikki on mahdollista, mutta tavallaan stressaa kun mikään ei ole varmaa! Turku olisi ehdottomasti mieluisin vaihtoehto, mutta hyvän ja uralle hyödyllisen työpaikan vuoksi voisin muuttaa Helsinkiinkin.

   Poista