lauantai 16. toukokuuta 2015

ihan fiiliksissä

R: Heei mitä kuuluu? Mulle kuuluu hyvää, sillä..

 photo kukat1_zpsunzxphvm.jpg

..olen edelleen ihan fiiliksissä edelleen siitä, että sain gradun painoon. Hetkellisesti hyvää fiilistä tosin latisti se, etten eilen päässytkään hakemaan uunituoreita kirjoja painosta, sillä kirjapaino olikin mennyt jo neljältä kiinni. Olisin niin mielelläni halunnut sen jo käsiini, mutta ehkä jaksan odottaa maanantaihin! Tärkeintä on, että saan sen tiistaiksi, jolloin menen kypsäriin.

 photo kukat3-001_zpsr76ulhwk.jpg

..flunssa on vihdoin mennyt ohi! Nyt pääsee taas täysillä treenaamaan. Olen ollut jotenkin tosi väsynyt (henkisesti ja fyysisesti..) gradustressin, flunssan ja muiden kiireiden vuoksi viime aikoina, onneksi nyt jo helpottaa. Tänäänkin olin ihan superenergisenä aamulla jo salilla ja illaksi on luvassa juoksua.

 photo random1_zpsju8vvl7y.jpg

..pääsen tänään vähän erilaiseen juoksutapahtumaan. Paljastinkin jo instagramissa (@riikka_ni), että pääsen juoksemaan laivan kannelle! Viking Gracella järjestetään Graceloppet-juoksutapahtuma, johon menen juoksemaan. Olen menossa paikalle Testing Turku -bloggaajana, mutta lupaan että kirjoittelen tämänkin blogin puolelle kokemuksia ennemmin tai myöhemmin. Kiva päästä sekä juoksemaan että risteilemään, en olekaan vielä käynyt "uudella" Viking Gracella. Itseasiassa en edes muista millon viimeksi olisin käynyt risteilyllä Turusta, varmaan joskus 8 vuotta sitten.

..juoksun lisäksi olen fiiliksissä siitä, että pääsen huomenna laivan buffettiin syömään! Vaikka olenkin karkkilakossa, niin aion silti hyvällä omalla tunnolla herkutella jälkkäreillä, sehän ei ole kiellettyä.

Nyt mä otan pienet päikkärit, että jaksan illalla juosta! Mukavaa lauantaita kaikille! 

2 kommenttia: