perjantai 29. toukokuuta 2015

Husky Bananan uutuuksia

R: Muistatte varmaan kun alkukeväästä kirjoiteltiin muutamaan otteeseen (postaukset täällä ja täällä) Husky Bananan treenihousuista. Sillon Husky Bananalla oli valikoimassa kolme erilaista mallia, mutta nyt määrä on kasvanut ja housujen lisäksi valikoimaan on tullut myös ihania urheiluliivejä. Uusien tuotteiden kuosit on tuttua räväkkää Husky Bananaa, rohkeita kuoseja materiaalista tinkimättä.

 photo Pictures13_zpsa2dnt9vz.jpg

Domino toppi ja housut

 photo Pictures15_zpshffv4pv7.jpg

Savannah toppi ja housut

 photo Pictures14_zpsn3jk3bbb.jpg

Happy Stripes toppi ja Smoky Day Snake housut
Kuvat: Husky Banana & Husky Banana Facebook

 photo husky7-001_zpso5fe2ofs.jpg
 photo huskyjulk1_zpsflqzyvdf.jpg

Mulla on Midnight Leopard housut, joihin olen ollut ihan supertyytyväinen! Enimmäkseen olen käyttänyt näitä salilla, mutta myös muutaman kerran lenkillä. Yksi huono puoli näissä housuissa on ollut se, ettei näissä ole avaintaskua. Onneksi sekin puute on nyt korjattu, uusissa malleissa vyötärönauhaan on lisätty avaintasku, täydellistä! 

Mitkä on teidän lemppareita uusista malleista? Mä ihastuin tuohon Happy Stripes toppiin, se voisi näyttää kivalta ihan vapaa-ajan asussakin esimerkiksi selästä avoimen paidan kanssa! Husky Bananan facebook-sivulla oli muuten maistiaisia tulevista malleista ja siellä on yhdet ihan mielettömän kivat housut, niitä odotellessa ;)

Postaus toteutettu yhteistyönä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti