torstai 14. toukokuuta 2015

Haastetta elämään!

J: Meillä tuli Riikan kanssa maanantaina puheeksi karkinsyönti ja se, miten molemmilla on tapana viikonloppuisin vetää "karkkiöverit". Mulle se tarkoittaa sitä, että yleensä perjantaina ostan ison pussillisen karkkia ja syön siitä sitten pitkin viikonloppua. Monesti käy niin, että karkit jäävät syömättä lauantaina aikana ja lopulta sunnuntai iltana syön niitä, vaikka ei tee enää edes mieli. Ja myöhemmin kaduttaa.

 photo cloetta3_zpskt03wciw.jpg
 photo cloetta7_zps8vknc9v7.jpg
 photo _MG_9285_zpsmgjgtprr.jpg

Nyt sitten yhteistuumin päätettiin aloittaa karkkilakko. Mulla se alkoi niin hienosti, että söin eilen meidän viini-illassa pari palaa suklaata. En kuitenkaan koe satunnaisissa illanvietoissa syötyä suklaata mun ongelmaksi, vaan juuri nimenomaan niitä kotona vedettyjä karkkiövereitä. En siis aio kieltäytyä herkuista erikoistilanteissa. Kotiin en kuitenkaan osta mitään, enkä myöskään syö Teemun hamstraamia karkkeja. Tiedän, että jonkun mielestä tämä kuulostaa naurettavan helpolta, mutta uskokaa tai älkää - mulle se ei tule helppoa olemaan! :D Karkit ovat aina olleet mun suurin pahe sipsien lisäksi.. Keksit, jätskit tai pullat eivät koskaan ole oikein maistuneet. Nytkin meillä on ollut varmaan kuukauden jäätelö pakastimessa, mutta mun ei ole edes tehnyt mieli sitä.

 photo _MG_9279_zpsp4sxb0vk.jpg
 photo cloetta6_zps5uobzz7e.jpg
 photo cloetta1_zpsh4aqrlsj.jpg

Haastavia aikoja siis edessä. Tällä hetkellä lakon olisi tarkoitus kestää kesäkuun puoleenväliin saakka ja sen jälkeen toivon voivani edelleen elää ilman niitä kuuluisia karkkiövereitä. Nyt voin kyllä todeta, että ei tee edes mieli kuvissa näkyviä Cloettan herkkuja, aika ihme! Kuvat ovat muutaman viikon takaisesta bloggaajien illassa, jossa tuli kyllä maisteltua vaikka mitä ihania uutuuksia.. Mun suosikiksi nousi stevialla makeutetut salmiakit - niin hyviä! Eikö niitä saisi syödä karkkilakon aikana? ;)

8 kommenttia:

 1. Teidän blogi ei päivity blogloviniin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai eikö, höh! Mä en itse käytä sitä, joten en oo koskaan perillä jos se ei päivitykään.

   Kannattaa seurata facebookia, sinne päivittyy aina ;)

   https://www.facebook.com/KaksiYhdenHinnalla?ref=hl

   Poista
 2. Onnea lakkoon! Tekisi mullekkin hyvää:D niin tuttuja noi karkkiöverit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan :D Sitten vaan aloitat lakon meidän kanssa ;)

   Poista
 3. Siis karkkiöverit on ongelma täälläkin... Karkkilakko tekis kyllä hyvää. Mut kohtuus kaikessa ja siksi tollainen ei-totaalikieltäytyminen onkin just hyvä linja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, jos kiellän kaiken sorrun kuitenkin heti! Sen verran hyvin tunnen itseni.. ja hei nyt ois hyvä aika aloittaa lakko meidän kanssa ;)

   Poista
 4. Tsemppiä lakkoon! Juuri niitä omia rutiineita on kaikkein vaikeinta muuttaa! :D Meillä oli koko syksyn "pakollinen" Makuuni-käynti lauantaisin, vaikka ei edes karkkihammasta erityisesti kolottanut. Pitkä joululoma kuitenkin onneksi sotki kuviot ja sen jälkeen ollaan herkuteltu sillä, mitä oikeasti tekee mieli (jos mitään). :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan ;) Noi rutiinit on just pahimpia, niitä pitäisi päästä eroon. Teillä on just hyvä meininki nyt!

   Poista