keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Älä laihduta päivän herkkuvinkki

 photo _MG_9365_zpsjteatjbk.jpg
 photo _MG_9370_zpsqsc7kwyw.jpg
 photo _MG_9352_zpsltlrwrod.jpg

J: Ajattelin tulla kertomaa, että tänään keskiviikkona on kansainvälinen Älä laihduta päivä. Älä siis laihduta tänään. Tai vielä parempi - lopeta laihdutus kokonaan! Yritä ennemmin löytää sellaiset elämäntavat, joiden avulla voit elää loppuelämän ilman laihdutuskuureja. Sellaiseen elämään mulla ainakin kuuluu säännöllinen liikunta, monipuolinen ruokavalio, paljon vettä ja aina välillä herkkuja. Niiden avulla elämä pysyy hyvässä tasapainossa. 
Toinen hyvä keino on päästä eroon laihdutuskierteestä on oppia arvostamaan omaa kehoa on se sitten minkä kokoinen tahansa. Kukaan ei ole laihana tai kiinteänä parempi ihminen, mutta toisaalta saattaa voida siinä laihemmassa kehossa paremmin ja näin elää terveemmän elämän. Ei siis kuitenkaan kannata stressata siitä pienestä mahamakkarasta, jos elämä kuitenkin muuten on mallillaan. 

Yksi hyvä herkku on muuten kuvissa näkyvä Cloettan kevään uutuus, täysjyväviljaa ja marjoja sisältämä suklaapatukka. Loistava vaihtoehto suklaalle, kun tekee mieli jotain hyvää. Mikään terveyspatukka ei tosiaankaan ole kyseessä, sokeria on sataa grammaa kohden melkein yhtä paljon kuin Marsissa! Ei näitäkään kannata ihan päivittäin syödä, mutta aina välillä voin hyvällä omallatunnolla vähän herkutella.

Ps. Huomasin tämän kirjoitettuani, että Steffit oli kirjoittanut loistavan postauksen päivästä. Kannattaa käydä lukemassa!

2 kommenttia:

  1. Oijoi hyvältä kuulostaa! :) Laihdutusasiasta oon ihan samaa mieltä. En kyllä yhtään usko mihinkään laihdutuskuureihin, kun ei se ikinä oo kestävä tapa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testata, tuo on hyvää :P En oo varma, onko jo kaupoissa..

      Poista