sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Adidas x2

J: Ei nyt ihan mennyt tas putkeen tämän viikonlopun suunnitelmat.. Piti juosta tänään viimeinen pitkä lenkki ennen parin viikon päästä koittavaa St Albansin puolikasta, mutta sen sijaan istun vaan kotona koneella, tylsää.. Meillä oli perjantaina työporukan kanssa illanvietto, johon kuului mm. uimista. Huono idea. Vaikka aurinko paistaa, vesi on kylmää ja biksuissa ulkona hengaaminen on ehkä näin jälkikäteen huono idea. Eli nyt on havaittavissa pientä flunssaa, ette voi uskoa paljonko ärsyttää. Toivon todellakin, että tämä menisi pian ohi. Haluan juoksemaan ja ulos nauttimaan kunnolla auringosta! Nyt siis ei ole muuta tekemistä kuin jakaa nämä keskiviikkona otetut asukuvat..

 photo jenna8 6-001_zpsjmi6uni9.jpg
 photo jenna3 7_zpstkwtdhkr.jpg
 photo jenna4 7_zpsyatwtd1f.jpg
 photo jenna7 6_zpsusmrmtcj.jpg
 photo jenna5 6_zpsdw9cc2we.jpg
Neule Seppälä, farkut H&M, t-paita Intersport, laukku Primark ja kengät Zalando

Mitä ihmiset oikeasti tekevät viikonloppuisin, jos eivät treenaa? Tai muutenkin? :D Mä oon ihan supertylsistynyt, kun en ole pariin lauantaihin päässyt aamulla salille vetämään perinteistä aamutreeniä ja nyt tänään en pääse juoksemaan. Olen tosin jo viikonlopun aikana käynyt kaupungilla ja kahvilla Riikan kanssa, syönyt Teemun kokkailemaa ruokaa, katsonut tv:tä, lukenut melkein yhden dekkarin, bongaillut lentoja Ausseihin ja Aasiaan, lukenut kaikki suosikkiblogit läpi, pelannut liikaa QuizTaistoa, ottanut aurinkoa parvekkeella.. 

Seuraavaksi olen varmaan niin tylsistynyt, että alan siivoamaan. Tai ehkä kuitenkin luen sen dekkarin loppuun ja syön vähän mansikoita. Aktiivisempaa sunnuntaita muille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti