torstai 23. huhtikuuta 2015

yksi uutuus ja pukeutumispohdintaa

 photo riikkasu2_zpsv6y0jlrr.jpg
 photo riikkasu1_zpspcwzatka.jpg
 photo riikkasu3_zpsahlizpnd.jpg
 photo riikkasu4_zpsvvczoi2s.jpg
 photo riikkasu5_zpsufktu8el.jpg
takki H&M, housut ja reppu New Look, toppi Bershka, farkkupaita Primark, kengät Reebok

R: Vaikka shoppailu ei ollut meidän Wienin reissun tavoite, niin olin silti odottanut että pääsen kurkkaamaan mm. Bershkaan ja Forever 21:een, joita Suomessa ei ole. Ja arvatkaas mitä mulle taas kävi - en löytänyt mitään ostettavaa! Reebokin tennareiden lisäksi mukaan tarttui ainostaan näissä kuvissa näkyvä toppi Bershkasta. Olin elätellyt toiveita, että löytäisin reissusta jotain kivaa ensi lauantain Blog Awardseihin, mutta nyt näyttää siltä, että pitää (taas) tyytyä oman vaatekaapin sisältöön asusuunnitelmissa. Olen yrittänyt pikaisesti kierrellä Turussa mm. Zarassa, Bikbokissa ja Cubuksessa, mutta mitään tarpeeksi kivaa ei ainakaan vielä ole tullut vastaan. Oi miksi en ole sellainen ihminen, joka oikeasti suunnittelee asut etkäteen? Ehei, mä panikoin pari päivää ennen ja yritän epätoivoisesti pienellä budjetillani löytää jotain sopivaa ostettavaa..

Onneksi tuolla juhlissa on niin paljon jengiä, että ketään tuskin kiinnostaa just mun asu. Ja onneksi mun maailma ei kaadu siihen, jos päällä ei ole uusinta uutta! Ehkä luotan vanhoihin hyväksi havaittuihin vaatteisiin ja keksin jotain muuta kivaa uutta. Tärkeintä lopulta kuitenkin on se, että tuntee olonsa hyväksi ja itsevarmaksi asussaan, yleensä sillon vanha tuttu vaate onkin melkeen parempi kun jokin hätäisesti tehty ostos. Vai mitä mieltä te olette?

Huh, nyt mun pitäisi lähteä käymään yliopistolla. Olin ihan täysin unohtanut uusia kasan gradukirjoja, joten eiköhän sieltä napsahtanut kiva overdue-sakko ja kaikki kirjat eivät edes olleet uusittavissa, joten pakko käydä heti palauttamssa ne. Lähes kuusi vuotta olen opiskellut ja ei ole näinkään ennen käynyt.. Lisäksi fossiiliopiskelijan pitäisi siirtyä nykyaikaan ja käydä aktivoimassa opiskelijakorttiin kulkulupa tenttiakvaarioon - ajattelin käydä tenttiakvaariossa kirjoittamassa kypsärin. Ihan vaan siksi, että pitäähän sekin kokea ;)

6 kommenttia:

 1. Samaa mieltä! Parempi mennä vanhalla, hyväksi todetulla lempparilla kuin hankkia uutta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi pärjäsin hyvin vanhoilla vaatteillani ;)

   Poista
 2. Itekin kävin joku pari kuukautta sitten ekaa kertaa tenttiakvaariossa. Aika näppärä systeemi oli! Harmi, ettei sellasta vaan ollut alusta saakka käytettävissä... Ja oon kyl huomannut asujutuissa saman, että jos epätoivoisesti vaan pakolla ostaa jonkun jutun, niin ei se sitten yleensä päälläkään oo lopulta niin hyvä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin varmaan valmistunut aiemmin jos tenttiakvaario olisi ollut alusta asti ;)

   Poista
 3. Joo ja oon huomannu et ne täydelliseti suunitellut vaatteet eivät usein kuitenkaan toimi.. Itsellä ainakin kävi nyt niin ja oon joutunu juoksemaan ompelimoissa korjauttamassa "mekkoa" :D Nuo reebokin lenkkarit on kyl upeat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Oho, oikeen ompelimossa :D Mä en ole koskaan joutunut viemään mitään vaatetta ompelimoon/korjattavaksi kun ostan vaan varmoja ja en shoppaile pahemmin netissä.

   Poista