sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Viikonlopun positiivisuudet

J: Ootte varmaan monet bonganneet sen facebookin positiivisuushaasteen. Mä en (onneksi) ole saanut haastetta kuin yhdeltä ystävältäni ja sekin tuli puoliksi vitsillä, kun kerroin etten pidä koko haasteesta. Luen kyllä mielelläni tuttujen positiivisia asioita, mutta itse en siihen lähtisi. En muutekaan päivitä facebookia, joten olisi tyhmä yhtäkkiä tunkea se täyteen positiivisia asioita. Mun mielestä on kyllä ihan loistavaa, että ihmiset edes hetkeksi pysähtyvät pohtimaan omaa elämäänsä ja kaikkia pieniä positiivisia asioita, joita päiviimme mahtuu. 

Mäkin päätin näin sunnuntain kunniaksi listata vähän positiivisia asioita. Asiat eivät ole välttämättä kovin ihmeellisiä, mutta pienistäkin asioista voi tulla onnelliseksi. Mä ainakin. Aina ei tarvita suuria ja mullistavia juttuja. Tässä siis mun positiivisia ajatuksia viikonlopulta..

1. Näin eilen pitkästä aikaa au pair kavereita Porissa ja oli kyllä kiva nähdä tyttöjä pitkän tauon jälkeen. Kävin myös ensimmäistä kertaa Yyterissä! Se paikka ansaitsee melkein oman postauksensa..

2. Sain Englannista tuliaisiksi mun suosikkisipsejä eli Kettlesin Sea salt & Vinegareja. Niin hyviä! Saa muuten vinkata, jos bongaatte noita Suomesta jostain. Punnitse & Säästä myi joskus, mutta Turussa ei ainakaan enää ole. Iso miinus.

 photo _MG_8987_zps06mxcyw6.jpg
 photo _MG_8990_zpserf1drnl.jpg

3. "Löysin" pakastimesta kuukausi sitten ostamani jätskin ja söin sen Sport-lehteä lukiessa. Elämä tasapainossa ;)

4. Kävin Perjantaina Salossa ja näin pitkästä aikaa vanhempia ja pikkuveljeä. Pitäisi ehtiä taas pian sinne paremmalla ajalla..

5. Nostin tänään pitkästä aikaa penkistä 40kg! Olen viimeisen kuukauden aikana tehnyt penkkipunnerrusta muistaakseni kahdesti, joten siihen nähden ihan hyvä suoritus. Vedin myös pari leukaa ja oikein ärsytti, kuinka tahmeaa oli.. Kaukana ne ajat, kun meni kevyesti kuusikin! Tästä on onneksi suunta vaan ylös päin. Jos nyt saisi loppuvuoden treenata terveenä ja ehtisi enemmän lenkillekin..

 photo _MG_8872_zpsleztmxkf.jpg
 photo _MG_8807_zpsl7siwvj7.jpg

6. Kävin tänään palauttamassa yliopistolle viimeiset lainassa olevat kirjat. Jee! Huomenna menen tekemään kypsyysnäytteen Raumalle. Mikä parasta, kaksi kolmesta parhaasta opiskelukaveristani tulee samaan tenttisaliin! Ei olla varmaan vuoteen oltu edes samalla luennolla ja nyt onnistuttiin kaikki saamaan gradut samaan aikaan valmiiksi ja päästään tekemään opiskelu-uran viimeinen rutistus yhdessä.

7. Olen innostunut pitkästä aikaa kehonhuollosta ja joogasta. Tekisi koko ajan mieli avata yoogaia ja tehdä joku harjoitus! Nyt ajattelin vähän rullailla ja syvävenytellä ennen nukkumaan menoa.. Sen avulla saan itseni hyvin irti hetkeksi känykästä/koneesta/tv:stä. No okei, ohjeet tulee koneelta, mutta en tee muuta samalla ja saan vaan olla ja ajatella omia juttuja.

Haastan muutkin bloggarit kirjoittelemaan positiivisia asioita viikonlopusta!

2 kommenttia:

  1. Hei noita sipsejä löytyy ainakin opiskelijaruokaloista Turussa! Tai itse oon 99% varma että ostin Macciavellin kahvilasta juuri noita kerran evääksi. :) Tosiaan muualla en muistakaan nähneeni, en tiedä millainen superruokala meillä yhtäkkiä on. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitää, oikeesti? :D Sellainen minipussi? En oo kyllä tajunnut katsoa.. Pitääkin varmaan käydä sieltä hamstraamassa nyt vielä kun olen yliopistolla kirjoilla..

      Poista