torstai 2. huhtikuuta 2015

turnauskassin sisältö

J: Nyt on taas se aika vuodesta, kun pitäisi pakata koriskamat (ja vähän muutakin) ja suunnata Lahteen päättämään tämä koripallokausi. Tänä vuonna olen odottanut turnausta vielä normaaliakin enemmän, sillä ei olla pitkään aikaan ehditty nähdä kavereiden kanssa kunnolla. Nyt saa onneksi viettää kolme päivää laatuaika yhdessä ;) Kolmeen päivään mahtuu kuusi peliä, joten ei ainakaan tekeminen lopu kesken.

Mä tein taas jo "perinteeksi" muodostuneen mitä pakkaan mukaan -postauksen. Samalla on hyvä selventää vähän omia ajatuksia siitä, mitä sinne kassiin tulikaan tungettua.. Näillä ajattelin pärjätä loskaisessa Lahdessa..

 photo _MG_8760_zpscnyzfmgl.jpg

Pelimatkat kävellään, joten niihin otin mukaan Niken uuden tuulitakin ja Adidaksen kollarit. Takin alle laitan ainakin hupparin tai pari, jotta kylmyys ei iske.. Davidin panta on ihan paras korvien lämmittäjä silloin kun hiukset ovat kiinni.. Jalkaan menee todennäköisesti Rosherunit tai nuo juoksulenkkarit, en ole vielä päättänyt kummat olisivat siellä sateella paremmat. Evästä lätee myös mukaan, banaaneja pakkasin kassiin ja useamman ja oli pakko myös ostaa tuo Novellen MultiB+C, se on niin hyvää!

 photo _MG_8766_zpsyjnrdbpz.jpg

Pelikamat pakkasin jo ekana! Meillä on käytössä samat pelipaidat kuin viime vuonna, yksi meidän joukkuelainen teki ne kaikille ja nuo ovat kyllä niin siistit. Olen nykyään käyttänyt pelatessa aina Zeropointteja, joten nekin on jo kassissa. Kenkiä ja shortseja unohtamatta! Lisäksi mun vanha TPS-juomapullo pääsee myös mukaan. Otin myös testiin noita Four Sigman Sport Herbsejä, joiden luvataan parantavan niin henkistä- kuin fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä.. Niitä tarvitaan.

 photo _MG_8782_zpsll8swg7p.jpg

Lisäksi oli pakko pakata mukaan vähän hengailuvaatteita, eli mahdollisimman löysä t-paita ja huppari ja nuo ylimukavat Husky bananan housut sekä tietty pipo! Näille on varmaan tarvetta viimeistään sunnuntaina paluumatkalla pelin jälkeen..

Nyt vielä vaikein osuus, eli pitäisi keksiä jotkut kivat vaatteet illaksi, jos vaikka innostuu käymään Lahden yössä ;) Mä kyllä ajattelin ihan puhtaasti panostaa urheiluun viikonlopun aikana, joten ne muutamien vuosien takaiset biletykset saa kyllä suosiolla jäädä. Eli nyt vielä vähän pakkaamaan ja tankkaamaan vähän hiilareita viikonloppua varten!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja sporttikuvia! ja onnea peleihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vähän enemmän onnea me oltais kyllä tarvittu, ei pallot aina pomppineet meille..

      Poista