sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Skumppaa, mansikoita ja cupcakeja

J: Aika kiireinen, mutta mahtava viikonloppu jälleen kerran takana. Oltiin Riikan (ja muutaman sadan muun bloggarin) kanssa koko viikonloppu Helsingissä. Kerrottavaa olisi vaikka kuinka, mutta ajattelin nyt aloittaa eilisestä Indiedaysin Bloggers Inspiration daystä. Syksyn jälkeen meidän odotukset eivät todellakaan olleet kauhean korkealla ennen tapahtumaa..

 photo paumlivauml10_zpstl6rndxx.jpg
 photo paumlivauml2_zpskgwelmow.jpg
 photo paumlivauml3_zpsrxxy26nf.jpg
 photo paumlivauml4_zpsyt49uv6z.jpg
 photo id3_zpsxk8o6vay.jpg
 photo paumlivauml11_zpsrtnofisd.jpg

Muiden vuosien tapaan alkoholitarjonta oli runsasta ja skumppaa riitti. Tällä kertaa meidän harmiksi ruoka tosin loppui jo parin ensimmäisen tunnin aikana ja sekös vasta harmitti.. Onneksi Fresitan pisteellä oli mansikoita, skumppaa ja cupcakeja, mitäs muuta ne bloggarit muka söisivät?
Yhteistyökumppaneista mun mielestä kiinnostavin oli Bikbok, joka oli paikalla esittelemssä kevään ja kesän uutuusvaatteita. Suurin osa niistä oli tosin tullut viime viikon kaupoissa ravaamisen myötä tutuksi, mutta iskin kyllä silmäni moneen ihanaan vaatteeseen ja varsinkin bikineihin! Olympuksen pisteellä ihasteltiin kameroita. Mä kuolasin uusinta PENiä ja Riikka taisi vähän ihastua yhteen objektiiviin, toivottavasti saadaan se testiin Lontoon reissun ajaksi.

 photo paumlivauml9_zpsc95uphuw.jpg
 photo paumlivauml6_zpsovhk9cfi.jpg
 photo paumlivauml5_zpsfkpazlun.jpg
 photo paumlivauml7_zps7612ycj4.jpg

Tällä kertaa tuntui, että tutut bloggarit olivat kaikki ajoittaneet tulonsa eri aikaan tai ei muuten vaan törmätty! Oli kuitenkin kiva nähdä esimerkiksi Klara, jonka blogia olen lukenut jo kauan. Enniin ja Nooraan törmättiin vaan nopeasti, mutta ensi kerralla sitten taas paremmalla ajalla ;) Isoin kiitos seurasta kuitenkin kuuluu Reetalle, joka kesti esimerkiksi meidän asukriisit ja tuli vielä syömään hamppareitakin meidän kanssa ;)

Tällaisten viikonloppujen jälkeen blogi-innostus nousee aina ihan uusiin sfääreihin. Nytkin olisi vaikka mitä asiaa ja postaus-ideoita, mutta saa nähdä koska niitä ehtii taas toteuttaa. Onneksi on normaalia lyhyempi työviikko edessä, eli enemmän aikaa blogille! Palaillaan siis mahdollisimman pian. Ihanaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Harmi, et kerittiin nähdä niin nopeesti vaan ja illallakaan ei törmätty - yritin kyl bongailla teitä mut hitsi se paikka oli aiiiivan seiniään myöten täynnä et sit kun saatiin pöytä niin ei liikuttu siit juuri mihinkää :D ! Mut ens kerran taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli :D Mekin kierrettiin siellä hetki ja bongailtiin tuttuja, mutta ei näkynyt ja ärsytti, kun ei mahtunut istumaan.. Ens kerralla sitten ;)

   Poista
 2. Oli kyllä hauskaa, kiitos teille! <3
  Burgeri maistuis taas! :D
  Enää on pari tatskaa ranteessa jäljellä, koska liimattais lisää? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin maisuis, nyt vaikka heti :D Ja pitää kyllä laittaa tatskoi pian taas ;) Mä kyllä varmaan testaan jo huomenna, saa nähdä mitä tulee kun laitan yksinäni..

   Poista