sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

oikeassa paikassa oikeaan aikaan

 photo riikka5oik_zpsge7smhsf.jpg
 photo riikka1_zpsnjgnf9za.jpg
 photo riikka7_zpsrb9zyxju.jpg
 photo riikka2_zpski1uftjx.jpg
 photo riikka6_zps8nogyh1a.jpg
 photo riikka3_zpsrqx7lghs.jpg
Takki H&M, housut Zara, paita Monki, kengät Reebok, laukku Primark

R: Me satuttiin Jennan kanssa keskiviikkona oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Lähdettiin ajelemaan Murenan illasta kohti Turkua, mutta päätettiin ensin käydä nappaamassa asukuvia Uskelan kirkon lähellä olevalla "näköalapaikalla". Jenna epäili että niihin aikoihin, hieman ennen auringonlaskua, valo saattaisi olla hyvä ja niinhän se oli! Mä tykkään näistä kuvista ihan älyttömästi, taivas oli ihanan värinen ja valo tulee just sopivasti ja "pehmeästi". Mitäs tykäätte kuvista ja asusta?

Mulla on pitkästä aikaa taas kunnon bloggausinpiraatio! Johtuu varmaan monista kivoista jo olleista ja tulevista tapahtumista ja siitä, että on taas pitkästä aikaa päässyt näkemään bloggaajakollegoita. Tänään mennään turkulaisten bloggaajien kanssa brunssille, kivaa! Lisäksi tietenkin valon kasvanut määrä helpottaa bloggaajan elämää huomattavasti, eihän tällaisia kuvia olisi vielä kuukausi sitten saanut otettua puoli yhdeksän aikaan illalla. Niin ja tietenkin silläkin saattaa olla vaikutusta blogi-innostukseen, että gradu alkaa vihdoin valmistua! Enää ei tarvitse istua päivät pitkät nenä kiinni kirjoissa ja läppärissä, eikä tarvitse potea huonoa omaa tuntoa jos vaikka poistuu päivällä kotoa jonnekin tai jos muokkaa ennemmin kuvia kun tekee analyysejä spss:llä. Ihanaa! Liikaa en riemuitse ennen kun työ on kansissa, mutta vähän saa jo huokaista helpotuksesta kun urakka alkaa olla loppusuoralla.

Mutta, nyt meikkiä naamaan ja jotkut kivat vaatteet päälle, brunssi odottaa! Pääsen ensimmäistä kertaa testaamaan Samppalinnan brunssin, toivottavasti on kaikkien kehujen arvoinen. Mukavaa sunnuntaita ja muistakaa käydä äänestämässä!

12 kommenttia:

 1. waau mitä kuvia! Ootte ajoittanut tosi hyvin ton teidän kuvausreissun, toi auringonlasku tuo ihanasti väriä näiden kuvien taustalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu hyvään aikaan satuttiin paikalle :)

   Poista
 2. Oii, toi valaistus on kyllä niin mahtava! <3
  Tykkään kyllä kovasti näistä kuvista ja jeiii, nähdään taas keskiviikkona!! <3 Ehtisköhän muuten napata nopsaan asukuvat tilaisuuden jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin on, kiitos <3 Ja enköhän mä ehdi, muistaakseni otin sellasen bussin ettei ole kiire ;)

   Poista
 3. On kyllä kivat kuvat!

  VastaaPoista
 4. Vau mitä kuvia! Todellakin oikeassa paikassa oikeaan aikaan! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan superupeita kuvia!!! :) ♥

  VastaaPoista
 6. Vau, ihan mielettömiä nämä kuvat! :)

  VastaaPoista