keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Mihin aika katoaa?

J: Tätä kirjoittaessa näiden kuvien otosta on jo tasan kaksi viikkoa. Tuntuu kun se olisi ollut ihan eilen, kun eksyttiin Riikan kanssa vahingossa oikeaan aikaan oikeeseen paikkaan kameran kanssa ja saatiin kivoja kuvia Salon yllä. Samaan hengen vetoon voin todeta, että koko kevät on mennyt ihan uskomattoman nopeasti. Just vasta mä aloitin työt päiväkodilla ja kuukauden päästä mun määräaikainen työsoppari loppuu. Neljä kuukautta on mennyt aivan uskomattoman nopeasti. Talveen ja kevääseen mahtui uuteen työrytmiin totuttelua, gradun ja viimeisten kouluhommien viimeistelyä, paljon koristreenejä, -pelejä, lenkkejä, salitreeniä, blogijuttuja.. Välillä tuntui, että aika vaan kului työpäivästä ja deadlinestä toiseen!

 photo jenna2 2_zpsqmusk3y2.jpg
 photo jenna4 3_zps7qrv63fg.jpg
 photo jenna3 2_zpsedyg1rz5.jpg

Välillä oikein ahdistaa, kuinka nopeasti aika menee. Täytin just vasta 18-vuotta ja pian siitä on kymmenen vuotta. Siis kymmenen, aika hullua! Silloin joskus ajattelin, että näin vanhana olen jo töissä, mulla on perhe ja oma talo. Mitä mulla nyt on? Täysin avoin tulevaisuus. Ei vakinaista työtä, ei omaa asuntoa tai puhumattakaan siitä perheestä. Monesti tuntuu, että kaikki muut ovat saavuttaneet elämässään enemmän. On hyväpalkkaisia töitä, omia asuntoja, perhe, lemmikki ja auto.. Kaikkea, mitä tämän ikäisellä pitäisikin olla.
Mä en silti vaihtaisi pois päivääkään omasta elämästäni. No okei, ehkä päivän tai kaksi. Mä en kuitenkaan vaihtaisi pois kaikkia niitä kolmea välivuotta, jolloin mietin elämäni suuntaa tai edes niitä viikonloppuja jolloin olisi pitänyt kirjoittaa gradua ja mä vaan lähdin salille tai katsoin Teemun kanssa leffoja. Ei se vakituinen työ tai asunto tuo mun elämään yhtään enempää onnea. Kumpikin saattaa tosin tuoda vakautta ja antaa taloudellisen turvan, mutta ei suoranaisesti sitä onnea. Onnea on mun mielestä se, että elää hetkessä ja tekee juuri sitä, mitä haluaa. 

 photo jenna6 2_zpsnibweh3d.jpg
 photo jenna7 2_zps7ndyvm4j.jpg
 photo jenna9 2_zpsqirkocnt.jpg

Mä voin sanoa tällä hetkellä olevani kuitenkin ihan onnellinen tässä elämäntilanteessa. Oikeastaan on aika jännä, kun tulevaisuus on ihan avoin ja oikeastaan mikään ei sido mua tiettyyn paikkaan. Tiedän myös varsin hyvin, että monella on varmasti asiat paljon huonommin kun mulla. Monella saattaa olla myös paremmin - tai niin he ainakin luulevat. Kukaan ei voi pelkän ulkokuoren perusteella sanoa mitä toisen elämään oikeasti kuuluu. Monesti ei itsekään tiedä olevansa onnellinen, sen vaan tajuaa vasta kuin jotain tapahtuu. Eli - nauttikaa juuri tästä hetkestä ja elämästä yleensäkin! Koskaan ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Eli postauksen pointti oli Robinin ja Elastisen sanoin "Heittäydy täysii mitä ikinä teetkin ja elä nyt missä ikinä meetkin! Aika kuluu liian nopeasti, älä anna sen kulua ohi. 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Intersportista, ostin joskus marraskuussa sen. En tiedä onko samoja enää :(

      Poista