maanantai 20. huhtikuuta 2015

Mekko inspiraatiota etsimässä

J: Nyt alkaa taas olla se aika vuodesta, kun lähes jokaisella on uuden juhlamekon osto edessä. On valmistujaisia, kesähäitä, rippijuhlia, syntymäpäiviä ja muita kesäjuhlia. Mulla on kesällä tiedossa ainakin yhdet häät ja viikon päästä on Indiedaysin blog awardsit, johon pitäisi jotain vaatetta metsästää. Jälkimmäisiin mulla on onneksi asu jo (kai) lähes valmiina, mutta niistä häistä en tiedä vielä ollenkaan. Onneksi niihin on vielä aikaa ja nettikauppoja, joista voi metsästää kivoja mekkoja.

Törmäsin onneksi mielenkiintoiseen mekko-oppaaseen, jossa oli pari kivaa ja inspiroivaa kollaasia valmiina..

 photo Collage-1_zpsj1unbpce.jpg
 photo Collage-5_zpssaznewse.jpg
 photo Collage-2_zpsi0f8oqka.jpg

Muihin tyylioppaan juhlamekkoihin pääsee tutustumaan tästä. Mekko-oppaan kollaaseihin kerätyt mekot ovat valkoisia, joka on kyllä ehdottomasti tämän kevään ja kesän hittiväri. Vai onko valkoinen edes väri? Anyway, varsinkin tuo alin kollaasi inspiroi ihan hurjasti! Pitäisiköhän mun järjestää omat valmistujaisjuhlat ihan vaan sen takia, että saisin ostaa jonkun kivan valkoisen mekon..? Häihin kun ei tosiaan voi pukea valkoista ja ensi lauantaiksi mulla on näillä näkymin ihan vaan musta mekko. Haaveilen myös arkikäyttöön sopivasta valkoisesta mekosta, jonka voisi yhdistää vaikka converseihin tai lenkkareihin. 

Kyllä huomaa tämän kevään ja valon vaikutuksen, mun tekisi koko ajan mieli vaan shoppailla tai ihan vaan selailla nettikauppoja! Samalla kuitenkin järki käskee säästää rahaa kesäksi, sillä näillä näkymin saan "lomailla" ainakin koko heinäkuun. Onneksi kauniiden vaatteiden ihastelu on ihan ilmasta ja harvemmin mä kuitenkin mitään uutta ostan ;)

Postaus toteutettu yhteistyönä

2 kommenttia:

  1. Oi, ihania kokonaisuuksia kyllä, varsinkin tuo viimeinen! Olen itse aina vierastanut valkoisia mekkoja, koska pelkään aina likaavani ne heti juhlien alussa, mutta olisihan sellainen klassinen valkoinen mekko kyllä ihana lisä juhlavaattekokoelmaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama :D Oon niin varma, että kaataisin kahvit tai muuta mahdollisimman tummaa jonnekin heti ;) Mutta toisaalta - näkyy vaikka punaisessakin mekossa lika.. :D

      Poista