keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

kevättä ilmassa (ja Akvamariinin showroomilla)

R: Pääsin viime viikolla tutustumaan Akvamariinin Showroomin kevät- ja kesätuotteisiin. Kuten syksylläkin, myös nyt esillä oli ihanan paljon värejä, laadukkaita materiaaleja ja aktiiviseen elämään sopivia tuotteita. Erilaisia (kuori)takkeja ja polkujuoksuun sopivia kenkiä ihastellessa mietin taas, että pitäisi usemmin ulkoilla. En siis tarkoita pelkästään mitään kaupunkikävelyitä, vaan haluan taas mökille, metsään, puhtaaseen luontoon ja hiljaisuuteen! Tai sitten haluaisin jonnekin vaeltamaan tai vaikka eväsretkelle.. Mä aina suunnittelen kaikkea, miten kiva olisi lähteä vaikka vaeltamaan, mutta kaikki jää aina suunnittelun tasolle. Oikeasti en ole edes käynyt Ruissalossa kunnolla, vaikka olen jo mooonta vuotta asunut Turussa. Joo tiedän, säälittävää. Ehkä pitäisi ottaa tavoitteeksi nyt kevään aikana käydä uusissa paikoissa, juosta uusia reittejä ja ulkoilla enemmän, ei aina tarvitse jämähtää niihin tuttuihin ja turvallisiin maastoihin (eli lenkeillä aurajoen rannassa ja Paavo Nurmen stadionilla..).

 photo akva2_zps3ssrkb6f.jpg
 photo akva1_zpsuwjfxrri.jpg
 photo akva5_zpslvbspezl.jpg
 photo akva4_zps9ugm97bd.jpg
 photo akva7_zpsjnhw3s2r.jpg
Nivean uutukksia ja kesäistä fiilistä - tulispa kesätuotteille pian jo käyttöä

Mutta, kuten sanoin niin ihastuin taas kaikkiin värikkäisiin kenkiin ja vaatteisiin. Enää ei kuulkaas tarvitse sinne luontopolullekaan lähteä tummissa vaatteissa, vaan värien suhteen valinnanvaraa löytyy (ja on jopa muutakin kun perus punaista ja sinistä..). Myös erilaisia teknisiä vaatteita on ties miten paljon erilaisiin tarkoituksiin ja säihin. Vaikka pääsääntöisesti olenkin sitä mieltä, että aina ei tarvitse olla uusinta uutta päällä voidakseen harrastaa ja elää aktiivista elämää, niin ei kyllä nykyään ainakaan jää säästä kiinni se, voiko lähteä esimerkiksi lenkille. Olen itsekin alkanut kiinnittää enemmän huomiota laadukkaisiin ulkoiluvaatteisiin ja eipä muuten oikeasti viime syksynä tai talvenakaan jäänyt sään takia yhtään lenkkiä tekemättä tai treenimatkaa kävelemättä.

 photo akva9oik_zpsqbof4ii7.jpg
 photo akva8_zpsagbjmp6r.jpg
 photo akva3_zps80skz07n.jpg

 photo akva6_zpspnkzrqgh.jpg

Tällä hetkellä mulla on etsinnässä kevyt, edes vähän vettä pitävä (/hylkivä) juoksutakki. Saatoinkin vähän ihastua tuohon yllä näkyvään Haglöfsin siniseen takkiin. Se oli päällä ihan superkevyt ja mukava, ihan kun ei olisi takkia ollenkaan ;) Eipä ainakaan takki hidastaisi menoa! Janne on jo pitkään yrittänyt "käännyttää" mua Haglöfsin käyttäjäksi, on kuulemma parhaita kuoritakkeja. Ehkä meille on ensi syksynä mätsäävät tuulipuvut, hahhaa. En muuten oikeasti olisi muutama vuosi sitten uskonut, että olen näin kiinnostunut teknisistä vaatteista ja "tuulipuvun takeista". Onko tämä sitä vanhuutta, kun pohtii ennemmin ulkoiluvaatteiden kun bilemekkojen ostamista..?

Oletteko te "välineurheilijoita"?

6 kommenttia:

 1. Mä oon siinä mielessä välineurheilija, etten pärjää enää salilla ilman sykemittaria enkä lenkillä ilman kompressiosukkia. Myöskin Versat on tullu jäädäkseen mun selkäpäivään :)

  Ja ei, se ei oo vanhuutta kun katselee ulkovaatteita vaan mukavuudenhaluisuutta! Me ollaan tästä kamujen kanssa puhuttu myöskin miten parissa vuodessa suunta on alkanut olla juuri enemmän tämä heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, en mäkään enää lenkille lähtisi ilman sykemittaria ja kompressiosäärystimet/sukatkin on lähes aina jalassa. Mutta kyllä mä ilman niitä pärjäisin ;) Ja joo, toi on kyllä totta, mukavuudenhalua se on!

   Poista
 2. Voi apua kuinka ihanan energisiä ja pirteitä värejä!! <3

  VastaaPoista
 3. hah musta on tullut kauhea välineurheilija ja materialisti! Oon huomannut että uusien treenivaatteiden ostaminen kiinnostaa enemmän kuin arkivaatteiden ja ostoslistalla roikkuu vieläkin se kauan himoittu tilavempi salikassi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) Mäkin kyllä huomaan nykyään hakeutuvani aina ensimmäisenä urheilukauppihin ;)

   Poista