tiistai 28. huhtikuuta 2015

Jotain uutta

 photo jenna1 3_zpshweq98nr.jpg
 photo jenna8 3_zpsjwreotv3.jpg
 photo jenna5 3_zps6zpgmd2a.jpg
 photo jenna3 4_zpslt8fddch.jpg
 photo jenna6 3_zpsf8nbfxq4.jpg
 photo jenna9 3_zpssbcsubrn.jpg
Housut ja toppi H&M, Kimono Bikbok, Kengät Zalando

J: Täällä blogissa on enää harvoin mitään uusien vaatteiden esittelyä. Tällä kertaa on kuitenkin esittelyssä yksi asu, joka sisiältää vain uusia juttuja.. Ostelen nykyään tosi harvoin uusia vaatteita, mutta nyt talven vaihtuessa kevääksi olen taas vähän innostunut! Valkoisista kengistä olen oikeasti haaveillut pian vuoden ja nyt vihdoin bongasin Zalandolta yhdet omassa koossani, joten ei niitä voinut olla tilaamatta. Niiden saapumisen jälkeen en ole oikeastaan muita kenkiä pitänytkään.
Tein myös muutama viikko sitten H&M:lle tilauksen ja paketti ehti juuri sopivasti tulla ennen viikonlopun Helsingin reissua. Siellä oli kuvissa näkyvien farkkujen lisäksi mustat housut ja voin kertoa, että ihan huippukivoja on molemmat! Mä jotenkin tykkään H&M:n farkuista. Ei ne tietenkään kovin laadukkaita voi olla, mutta usein löydän sieltä just mun kropalle sopivat. Toisin kuin vaikka Zarassa, en ole siellä törmännyt yksiinkään mulle istuviin.

Tuo kimono on lauantaisen pikashoppailun tulos. Ihailin vastaavaa jo Turun Bikbokissa mustana, mutta on tuo valkoinen sata kertaa kivempi. Ihan täydellinen kesään! Vielä kun tulisi sellaiset kelit, että pärjäisi vaan tuolla ja voisi unohtaa takin kokonaan.. Sitä odotellessa!

Mitä tykkäätte asusta?

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu. Muhun iskee kovasti! :)

  VastaaPoista
 2. Noi lenkkarit on kyl coolit.Omasta kaapista uupuu vieläkin kimono.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Nyt on kaupat täynnä kimonoja, eli ei kun metsästämään ;)

   Poista
 3. ooo mitkä kengät! Haluaisin itselleni koko valkoiset Addut ja näiden kenkien näkeminen ei ainakaan helpottanut kenkäkuumetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon! :D Kannattaa tilata/ostaa heti jos bongaat oman koon, mulla meni yli kuukausi ennen kuin tärppäsi..

   Poista
 4. Nää asukuvat on ehdottomasti mun lemppareimmat vähään aikaan! En kauheasti pidä niistä kallellaan/vinossa olevista kuvista, mitä yleensä on, joten sen ja asunkin takia nämä on upeita mun mielestä! Kengät tietty aiheuttaa himoa uusia (valkoisia) tennareita kohtaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla! mä itse tykkään niistä vinoista, mutta pitäisi varmaan vähän ottaa muitakin välillä :D

   Poista
 5. kuinka ihana asu ! mainitsin teidät mun blogissa :)

  VastaaPoista
 6. Hei kiva asu ja nuo kengät! <3

  VastaaPoista