keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Hiukset hyvin, kaikki hyvin

J: Istahdin tänään taas pitkästä aikaa kampaajan tuoliin. Kävin viimeksi Bleisissä Maijun käsittelyssä ja koska olin tyytyväinen, otin nytkin suunnaksi saman paikan. Jatkettiin viimeksi alkanutta projektia, eli pitäisi saada mun hiuksista vähän vaaleammat ja luonnollisemmat mustan värin jälkeen. Viime kerralla niistä löytyi vähän liian montaa väriä ja huonojen kotivärien ansiosta ne olivat  aika huonossa kunnossa. Nyt tilanne ei onneksi ollut niin paha..

 photo _MG_9156-001_zpsfruba1nm.jpg
 photo _MG_9158_zpszwcf7kga.jpg
 photo _MG_9176_zps9akckzpf.jpg
 photo _MG_9180_zpsb0tjtjqh.jpg
 photo _MG_9187_zpseicnq8go.jpg
 photo _MG_9198_zpsgddg6mvw.jpg

Mun tavoitteena on hiukset, jotka ovat luonnolliset eivätkä näytä värjätyiltä.. Tällä kertaa laitettiin tyveen taas vähän vaaleampaa väriä ja sen lisäksi muuhun hiukseen raitoja Davinesin flamboyage-tekniikalla. En ollut koskaan ennen kuullutkaan siitä! Hiuksiin laitettiin vähän kuin kontaktimuovia, jonka avulla eroteltiin vain pieni osa värjättäväksi. Näin raidoista tulee todella luonnollisia ja ohuita, eli just sellaisia mitä mä haluan. En ymmärrä kuka enää haluaa hiuksiinsa niitä paksuja epäluonnollisa raitoja, kun muitakin vaihtoehtoja on..

 photo _MG_9229_zpsm7dk4li8.jpg
 photo _MG_9219_zpszturls0m.jpg

Lopuksi hiukset vielä pestiin Davinesin Love-shampoolla ja Momo-hoitoaineella. Davinesin tuotteet kuulostavat muuten todella mielenkiintoisilta. Ne ovat valmistettu ympäristöä kunnioittaen luonnon parhaista raaka-aineista! Ja vitsit ne tuoksuvat hyvältä.. Sain sarjan tuotteita vähän testiin, joten kirjoittelen niistä myöhemmin vähän lisää. Näette varmaan parempia kuvia hiuksistakin viimeistään viikonloppuna. Käytiin Riikan kanssa pikaisesti nappaamassa hiuksista muutamat (sata) kuvaa, mutta niistä kaksi oli julkaisukelpoisia. Hups. Tällä kertaa en kyllä edes syytä naamaa (no ehkä sitäkin vähän), vaan mun huonoa kameraa! Kuka ostais mulle uuden?

Yhteistyössä Kauneuskeskus Bleis, Brahenkatu 7, Turku. 

2 kommenttia: