tiistai 14. huhtikuuta 2015

Biitsillä

 photo _MG_8897_zpsdh2ri8se.jpg
 photo _MG_8951_zpsldtqvbtc.jpg
 photo IMG-20150411-WA0005_zpsxtuwgy15.jpg
 photo _MG_8926_zpswnmzcivm.jpg
 photo _MG_8915_zps11y8y4ex.jpg
 photo _MG_8921_zpsbigm0clz.jpg
 photo _MG_8930_zpszuu2qom6.jpg
 photo _MG_8917_zpsxapappgb.jpg
 photo _MG_8907_zpsbqnrggmo.jpg
 photo _MG_8937_zpsws0tlecl.jpg

J: Lauantain jälkeen sain taas vetää yhden kohdan yli mun "en ole koskaan"-listalta. En ollut koskaan ennen käynyt Yyterissä, mutta Porin reissulla suunnattiin tyttöjen kanssa Yyterin biitsille. Oli aika yllättvää, että Suomessa voi olla noin isoja rantoja! En oikeasi tiennyt. Harmi vaan, että vielä ei ihan bikineillä pärjännyt. Vesi oli jäätävää ja tuuli, mutta onneksi aurinko yritti lämmittää.. Seura oli onneksi mitä parhainta.

Yyteri oli kyllä sellainen paikka, johon voisin mennä uusiksi kesällä. Voin niin kuvitella itseni tuonne rannalle pyyhkeen, aurinkorasvan, kylmän kokiksen ja hyvän kirjan kanssa. Oi, olispa jo kesä! Lauantaina oli jo hieman toivoa kesästä, mutta nyt sataa taas ja tuuli on ihan törkeän kylmä. Onneksi se kesä sieltä tulee joka vuosi ennemmin tai myöhemmin. Tänä vuonna vaan harmillisen myöhään..

Se nyt tällä kertaa säätiedotuksesta, mä ajattelin lähteä lenkille oli sää mikä hyvänsä! Kiitos vaan teidän hyville vinkeille, jotka jätitte eiliseen postaukseen..

4 kommenttia:

  1. Yyteri on kyllä mahtava paikka! Tosin niillä muutamilla kerroilla kun sinne pääsin Poriaikoina pötköttelemään, niin tuuli heitti hiekat jokapaikkaan ja lokit eivät jättäneet rauhaan :D Enivei suosittelen kesälomalla suuntaamaan Poriin ;)

    VastaaPoista
  2. en ole myöskään ollut, asia tarvii varmaan korjata kesällä :D

    VastaaPoista