torstai 12. maaliskuuta 2015

Vastauksia, osa 2

R&J: Tässä olisi toinen (ja viimeinen) osa vastauksista! Ensimmäisessä osassa vastattiin opiskeluun liittyviin kysymyksiin, se löytyy täältä.

Tulevaisuuden suunnitelmanne työn puolesta?
R: Haluaisin työn jossa viihdyn ja joka vastaa koulutustani. Olisi unelmien täyttymys, jos löytäisin sellaisen työn viimeistään vuoden sisällä. Ennen sitä voisin tehdä myös jotain vähemmän kivaa, sellaista josta saa hyvää kokemusta!
J: Vähän sama kun Riikalla. Ensinnäkin, haluan työn, jossa viihdyn ja vastaa koulutustani (Kukapa ei..) Tämän hetkinen työ ei nyt ihan vasta mun koulutusta, sitä voisin tehdä myös pari vuotta vähemmän opiskelleet. Viihdyn siinä kuitenkin, mutta tulevaisuudessa kaipaisin ehkä enemmän haasteita..

Millaista työtä haluaisitte tehdä?
R: Olisi mahtava, jos työssä voisi yhdistää yhteiskunnallisen vaikuttamisen, sosiaalisen median ja oman asiantuntijuuden. Ja parasta olisi jos se liittyisi vielä jotenkin terveelliseen ja liikunnalliseen elämään. En edes tiedä onko sellaisia työpaikkoja olemassa!
J: Haluaisin yhdistää mun opettajankoulutuksen ja terveystiedon ja liikunnan opinnot. En kuitenkaan opettaa kumpaakaan ainetta :D Liikunnallisen elämäntavan edistäminen jollain tapaa olisi mielenkiintoista..
 photo syksyauml2014042ndashKopio_zpsd40e23e5.jpg

Unelmatyöpaikka? 
R: En osaa sanoa mitään tiettyä firmaa, mutta sellainen jossa viihdyn, joka vastaa koulutustani ja jossa yhdistyy nuo edellä mainitut asiat. Tai edes osa niistä.
J: Oon lähes unelmatyössäni tällä hetkellä! Palkka vaan ei ole unelma..

Missä näette itsenne 10 vuoden päästä?
R: Olen toivottavasti hyvässä työpaikassa, olen päässyt matkustelemaan ja asun omassa asunnossa Jannen kanssa. Meillä on labradorinnoutaja ja ehkä jopa lapsi!
J: Aika samat toiveet kun Riikalla, tosin en halua asua Jannen kanssa :D

Koska ootte tutustunu kumppaneihinne, onko teillä haaveita tai unelmia heidän kanssaan? :)
R: Melkeen neljä vuotta sitten tutustuttiin, joten on tässä jo jonkin aikaa yhdessä eletty. Ja jos ei olisi haaveita tai unelmia, niin tuskin enää oltaisiin yhdessä! Meidän suurin yhteinen haave on tällä hetkellä pidempi reissu ulkomaille, joko Australiaan tai jenkkeihin.
J: Tutustuin Teemuun melkein kolme vuotta sitten koriskentällä :D Haaveena on oma asunto ja vauva!

 photo PA262486_zps9c25ad2a.jpg

Mikä olisi seuraava matkakohde?
R: Seuraava matkakohde on Wien ja samalla reissulla Bratislava
J: Lontoo ja St Albans

Mikä olisi unelmien lomakohde?
R: Australia, haluaisin ainakin Sydneyyn ja Brisbaneen.
J: Voisin lähteä vaikka mihin.. Tällä hetkellä haaveilen Gotlannista, aika pieni haave tosin.

Lempipaikkanne Turussa? Ravintola? Kahvila? 
R&J: Lempipaikka on aurajoenranta! Hyviä ravintoloita on paljon, riippuu mitä haluaa! Brunssille Aulaan tai Blankoon, burgereita Morrisonsista, mättöruokailuun Siipiravintola, "hienommalle ruoalle" Di Treviin.. Kahviloista suosikkini on Piece of Cake ja sillon kun kauppahalli on kiinni, niin Brownz. Tunnelmallisin ja tyylikkäin on ehdottomasti Tiirikkala.

Onko muita hyviä Turku-vinkkejä? 
R: Kannattaa käydä kävelyllä jokirannassa, varsinkin Tuomiokirkon ja Teatterisillan väliin mahtuu paljon kivoja maisemia. 
J: Kesällä kannattaa käydä Kakolalla, mielenkiintoinen paikka

 photo koumlpis_zpsb6pqp3dy.jpg

Pelaatteko koripalloa vielä sitten kun opiskelut loppuu joskus?
R: Eiköhän! Onneksi Unikoriksessa saa jatkaa, vaikkei enää opiskelisi.
J: Toivottavasti!

Mikä on tämän hetkisen teidän kummankin treeni-rytmi? Treenaatteko joka päivä vai joskus? Mitä liikuntaa minäkin päivinä?
R&J: Pyrin treenaamaan noin 5-6 kertaa viikossa. Yleensä viikkoon mahtuu kolme salitreeniä ja kaksi tai kolme aerobista treeniä, eli lenkkiä tai koripalloa. Joskus tosin ehtii salille vaan kahdesti, jos on vaikka kahdet treenit ja peli saman viikon aikana. Nyt ollaan juostu yksi lenkki viikossa, pian määrää pitäisi taas nostaa kun tulee kevät ja puolimaraton lähestyy!

Lempiruokanne?
R: Hmmm, niitä on paljon! Avokadopasta on yksi lemppari, mutta tykkään myös erilaisista hampurilaisista. Voisin elää erilaisilla itse tehdyillä hampurilaisilla!
J: Lohi ja itse tehdyt ranskalaiset on niin parasta!

 photo koumlpis2_zpsqgvbzj2e.jpg

Onko Jenna Riikkaa pidempi vai kumpi?
R&J: Ollaan samanpituisia, joskus Jenna tosin taidettiin mitata ihan vähän pidemmäksi?

Oletteko kertaakaan harkinneet bloggauksen lopettamista? Entä oletteko ajatelleet, että kuinka kauan vielä pidätte blogia?
R: En oikeastaan koskaan ole tosissani harkinnut lopettamista. Joskus tosin olen kyseenalaistanut, että minkä ihmeen takia teen tätä ja mitä järkeä tässä on. Mutta mä tykkään bloggaamisesta! Tykkään kuvata, kirjoittaa ja tykkään ennen kaikkea teistä lukijoista. On mahtava saada kommentteja ja huomata miten samantyylistä porukkaa siellä ruudun toisella puolella on. En osaa sanoa kauanko vielä pidän blogia. Saa nähdä mitä elämä tuo tullessaan. Voi olla, että jatkan tätä seuraavat 10 vuotta tai sitten lopetan jo vuoden päästä. Tällä hetkellä en keksi mitään syitä miksi lopettaisin. Tai keksinpä, lopetan sinä päivänä kun bloggaaminen tuntuu pakolta ja siitä katoaa hauskuus.
J: Joskus olen ihan oikeasti miettinyt, että tämä on ihan perseestä ja lopetan. Mut empäs olekaan vielä lopettanut! Koskaan ei tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu, joskus mielenkiinto varmaan vaan loppuu. Nyt on taas pitkästä aikaa virtaa bloggaamiseen ja onhan tämä ihan loistava harrastus.. :)

Mikä on rajanne blogin ja yksityiselämän välillä? Miten paljon mielestänne kannattaa julkisesti kertoa omasta elämästä? Oletteko tehneet jotain yhteisiä rajanvetoja tämän suhteen ja päättäneet mistä blogissa ei puhutan tms. ?
R&J: Ei olla ikinä tehty mitään yhteistä rajanvetoa, mutta ollaan samaa mieltä monista asioista. En esimerkikis koe, että meillä olisi tarvetta esitellä poikaystäviä tai muita ystäviä täällä sen enempää kun nimeltä, tai joskus vilaukselta jossain kuvissa. Läheisten asiat ei kuulu blogiin ja työpaikkojen suhteenkin olen vähän siinä rajoilla. En ole aiempia työpaikkoja pitänyt mitenkään salaisuutena, mutta en niitä heti ensimmäisenä täällä ole huudellut. Kerron täällä asioita, joita voisin kertoa kadulla hyvän päivän tutulle tai kaukaiselle sukulaiselle. Mietin tarkkaan, mitä kirjoitan, koska vuosien saatossa lukijoita on tullut runsaasti ja nykyään kuka tahansa (esimerkiksi tuleva työnantaja) saattaa helposti googlettamalla löytää tämän blogin.

4 kommenttia:

 1. Halusin vain kommentoida, että vaikutatte todella mukavilta ihmisiltä molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tällaiset kommentit piristää aina, kiitos siitä :)

   Poista
 2. Tälläsiä postauksia on kiva lukea. Kahdehdin teidän energia määrää.Kunpa itsekkin jaksaisin treenata noin useasti.Laihdutuksen aikana tuli treenattu jollain tavalla melkeen joka päivä mut nyt ei ole kyllä siihen inspistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ja hei, turha kadehtia, ei mekään mitään superihmisiä olla. Kaikkihan tekee asioita, joista nauttii. Esimerkiksi mä taas toivon että jaksaisin nähdä yhtä paljon vaivaa blogin kuvien kanssa kun sä.

   Poista