lauantai 28. maaliskuuta 2015

värikäs brunssi

R: Joskus nuorempana kavereita tuli useimmiten nähtyä viikonloppuisin illanviettojen merkeissä. Oltiin aina jonkun luona aloittelemassa, ehkä tehtiin jotain ruokaa, mutta useimmiten ainakin juotiin (siideriä) ja lähdettiin viimeistään 23 aikoihin baariin. Nekin illat oli yleensä hauskoja, mutta nykyään arvostan yhä enemmän brunsseja tuollaisten illanviettojen sijaan. Olen selkeästi tullut vanhaksi. Vaikka illanvietot hyvän ruoan ja juoman parissa onkin ihania, enkä niistä luopuisi, niin silti brunssi sopii nykyään jotenkin paremmin mun elämäntapaan. Tykkään herätä ajoissa, enkä tykkää juoda alkoholia kovinkaan usein. Tykkään järjestää juhlia ja leipoa, joten päätettiin viime lauantaina tarjota Jennan kanssa kavereille menneiden synttärien kunniaksi synttäribileiden sijaan synttäribrunssi.

 photo brunssi2_zpsaie2hdwo.jpg
 photo brunssi4_zpsa8kbt5wu.jpg
 photo brunssi1_zps2wq0gcu5.jpg
 photo brunssi5-001_zps7j3gajgt.jpg
 photo brunssi3_zps7jfuqcv2.jpg
 photo brunssi6_zpszhbjkqwu.jpg

Brunssilla pitää aina olla croissanteja, hedelmiä, tuoremehua, kahvia ja makeita herkkuja. Tällä kertaa oli myös vaikka mitä muuta. Jenna leipoi mokkapaloja ja siemennäkkäriä (ohje täällä), mä tein kinkkupiirakkaa. Lisäksi oli karjalanpiirakoita ja munavoita, leipää päällisineen ja karkkeja. Monta tuntia kului nopeasti näitä herkkuja syödessä ja kuulumisia vaihdellessa. Brunssin jälkeen tyttöjen lähdettyä mietin, että pitäisi järjestää useammin kotibrunsseja! Ja kuitenkin saan aikaiseksi ehkä joskus puolen vuoden päästä aikaisintaan kutsua porukan taas kasaan brunssin merkeissä..

Tänään aamu ei alkanut yhtä rauhallisissa merkeissä, vaan suunnattiin Jennan kanssa heti aamulla salille. Vähän ehkä liiankin aikaisin, huomasin nimittäin että olin pakannut salikamat ihan unissani, salikenkien sijaan kassista paljastui koriskengät. Ja koriskengät ei ehkä ole mitkään kaikista cooleimmat, mun And1:in kengät on kamalan isot valkoiset möhkäleet. Jennan mielestä ne näyttivät isoilta kavioilta kireiden salihousujen kanssa. Olin siis kaukana kunnon fitnessmuijasta niiden kanssa, mutta treeni ainakin kulki. Onneksi sentään kävi näin päin, eikä niin, että huomisessa pelissä olisin löytänyt kassistani salikengät ;) Lauantain ja aikaisen herätyksen vuoksi taidan nyt ottaa päikkärit, rentoa viikonloppua kaikille!

13 kommenttia:

 1. Me ostettiin Miinan kanssa Easteriä varten uudet koristossut kun vanhat alkaa olla aika lailla roskis kunnossa. Mietin kans et miten "sisään ajan" tossut ennen Easteria ja sali tuntui kaukaiselta ajatukselta käydä totuttelemassa �� t. Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää hyppiä sisällä ne jalassa ;) Ja otat varmuuden vuoksi vanhat kengät mukaan? Tuli muuten mieleen, että olikohan tä eka kerta kun kommentoit meidän blogia? :D

   Poista
 2. Aivan ihanalta näyttää teidän brunssi, nam!! :) Kotibrunssit on kyllä tosi kivoja, kun voi olla vaan ihan rauhassa ja istuskella vaikka monta tuntia pöydän ääressä, jos haluaa! Huomaan, että mäkin oon tullut vanhaksi, koska meidänkin kaveriporukassa harrastetaan nykyään enemmän brunsseja kuin perinteisiä illanviettoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Just parasta kun ei ole kiire mihinkään :) Onneksi se vanhuus ei silti tarkoita, että illanvietot pitäisi kokonaan unohtaa!

   Poista
 3. Ihana idea <3 Oon jotenki ajatellut et brunssit olisi aina jossain kahvilassa jne. Tä onkin hyvä idea ja ehdotankin omille ystävä porukalle tätä. Itsekkään en enää oikeen ole kiinostunut baareilusta ja juomisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eei, kyllä brunsseja voi kotonakin järjestää :) Kannattaa ehdottomasti kutsua kaverit koolle!

   Poista
 4. Aivan ihana idea <3 tuollaiseen pöytään mielelläni itsekkin istahtaisin <3 niin värikästä ja saa kyllä tämmösen ruokahirmun mahan kurnimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin voisin istua näiden herkkujen ääreen koska vaan uudelleen ;)

   Poista
 5. Nam mikä brunssi! :) Näyttää ihan ylihyvältä :p Toi on kyllä mahtava tapa saada kaikki tärkeet ihmiset koolle, eikä tosiaan tarvii yöllä lähtee kukkuun johonkin baariin sinne meteliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvää! Ja vaikka illanvietotkin on joskus kivoja, niin silti kyllä tykkään brunsseista enemmän :)

   Poista
 6. Ihanan herkulliselle näyttää, pitäis itsekkin panostaa itsetehtyihin brunsseihin!

  VastaaPoista