maanantai 9. maaliskuuta 2015

vanhat kengät pois ja uudet tilalle

R: Nyt olisi hyvä aika uusia kenkävarastoja. Stadiumilla* on tällä hetkellä myymälöissä meneillään tosi kiva kampanja, jossa ostamalla kengät voi tehdä samalla hyvää! Ideana on siis, että kun viet vanhat kenkäsi Stadiumin myymälään, saat lahjakortin, jolla saat 20 euroa alennusta seuraavasta kenkäostoksestasi (yli 59,90 euron arvoisista kengistä). Vanhat kengät lahjoitetaan apua tarvitseville. Kengät lähetetään apua tarvitseville yhdessä Human Bridgen kanssa tai lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Lisää tietoa kampanjasta löytyy Stadiumin sivuilta.

 photo Pictures8_zpsfnujewks.jpg

Mulla ainakin on joitain kenkiä, jotka ovat vielä ihan hyvässä kunnossa, mutta joita ei vaan tule käytettyä enää niin paljon. Taidan siis valita parhaat ja viedä ne Stadiumiin. 20 euron lahjakortin voisin sijoittaa uusien tennareiden ostoon, haluaisin nimittän kevääksi jotkut ihanat valkoiset tennarit. Eniten houkuttelee Adidaksen Superstarit, mutta myös Reebokin ja Niken kengät on ihania. En osaa päättää! Alennuksen voi käyttää mihin tahansa kenkiin, vaikkapa uusiin treenikenkiin. Nyt muuten olisi hyvä aika aloittaa lenkkeily, ainakin täällä Turun seudulla tiet on jo sulia ja osittain jo puhdistettukin. Iltaisinkin alkaa olla melko valoisaa, joten pimeyskään ei enää ole tekosyy jäädä kotiin makoilemaan. Jos lenkkeilymotivaatio ei ole huipussaan, niin kannattaa kokeilla jos uusista kengistä saisi lenkkeilymotivaatiota! Mulla ei ole tarvetta uusille lenkkareille tällä hetkellä, mutta aina saa haaveilla - Stadiumilta löytyy lenkkareita ties miten monessa eri mallissa ja värissä.
 photo Pictures9_zpsfrntmh7o.jpg

Kyllä näillä kengillä kelpaisi juosta pitkin keväisiä katuja auringonpaisteessa! Jos treenimotivaatio on kateissa, kannattaa sitä ainakin kokeilla olisiko uusista varusteista apua ;) Tämän enempää vinkkejä motivaatiomaanantai ei tällä kertaa tarjoa, palaillaan laajempien motivaatio-postausten kanssa taas tulevina viikkoina!

Postaus sisältää mainoslinkkejä, toteutettu yhteistyönä

2 kommenttia:

  1. Mä haaveilen tällä hetkellä jostain valkoisista nahkatossuista myös! Tässä on kyllä muutama ihana vaihtoehto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onneksi valkoiset tennarit taitaa olla tämän kevään "juttu", on ainakin valinnanvaraa :)

      Poista