perjantai 6. maaliskuuta 2015

sporttinen menovinkki

R: Ihanaa perjantaita kaikille! Tulihan se perjantai taas.. Jos viikonlopuksi ei vielä ole suunnitelmia, niin kannattaa suunnata Helsinkiin messukeskukseen GoExpo -messuille. GoExpossa pääsee yhdellä lipulla seitsemälle eri tapahtuma-alueelle, joita ovat Fillari, Kunto, Outdoor, Golf, Ball Sports, Helsinki Horse Fair ja Kuva&Kamera. Mä olen itse ehkä eniten innoissani tuosta Ball Sportsista, alueella pääsee kokeilemaan eri palloilulajeja ja tutustumaan lajiliittoihin. Kiva että palloilulajien ilosanomaa levitetään aikuisillekin!

 photo messut_zpsvyfgbg9w.jpg

Mun mielestä aikuisten keskuudessa palloilulajit ovat ihan aliarvostettuja. Okei, monet miehet tai jotkut työporukat saattavat käydä pelailemassa höntsäsählyä, mutta mun mielestä aikuisille pitäisi olla enemmän sellaisia hyvän mielen pelailuvuoroja esim. koripalloa, futsalia, lentopalloa, salibandyä.. Tai kyllähän niitä on (kai?), mutta niistä ei ehkä tiedetä tarpeeksi. Monelle esim. salille lähteminen yksin voi olla vaikeaa, siksi kannatan erilaisia matalankynnyksen pelailuvuoroja, jonne kuka tahansa voi mennä pelaamaan vaikka sitä koripalloa. Isolla porukalla pelailu on hauskaa ja sosiaalista, siinä melkeen unohtaa urheilevansa! Täydellistä olisi, jos esimerkiksi jonkun kuntosalin yhteydessä olisi palloilusali, jossa järjestettäisiin pelailuvuoroja samalla tavalla kun jumppia. Syksyisin alkaisi uusi kausi, mutta mukaan saisi tulla koska vaan ja eri tasoisille pelaajille olisi omia ryhmiä.. Maanantaisin olisi koripalloa, tiistaisin lentopalloa, keskiviikkoisin salibandyä aloittelijoille, torstaina koripallon tekniikkaa, perjantaina lentopalloa kokeneille pelaajille. Jos joku tällaisen "kuntosalin" perustaa, niin mä voin tulla ohjaajaksi vaikka ilmaiseksi ;)

 photo 44788_zpsiusrqxjx.jpg

Taisin vähän eksyä aiheesta. Onhan siellä messuilla muutakin kun pallopelejä. Kunto-messuilla on lajeja ihan joka lähtöön, on juoksua, fittnestä, Crossfittiä (mm. Suomi-Ruotsi Box Battle).. Mä ainakin aion mennä käymään RunSport-alueella, jossa tarjolla on tietoiskuja, tekniikkavinkkejä ja treenivaatteita. Jos vaikka sieltä lähtisi samalla mukaan taas innostus lenkkeilyyn, on nimittäin lenkit jääneet aika vähäisiksi ja puolimaraton lähestyy kovaa vauhtia! Motivaation lisäksi messuilta voi hakea myös uusia treenivaatteita, paikalla ovat nimittän mm. Adidas ja Zeropoint, sekä Topsport, joka tuo näytille ties miten paljon eri merkkejä! Kaikki näytteilleasettajat löytyy täältä. Messujen ohjelmaan voi tutustua täällä. Ties vaikka messuilta löytyisi uusi harrastus!

 photo 44790_zpsikqxjztt.jpg
Kuvat: Messukeskus

Golf- tai hevosmessuilta meitä tuskin löytää, mutta muuten ajateltiin kiertää messut huolellisesti läpi. Tulkaa hei ihmeessä moikkaamaan jos olette messuille tulossa ja törmäätte meihin! Me ollaan menossa paikan päälle heti huomenna lauantaina aamupäivällä. Toivottavasti nähdään! Lisää tietoa messuista, lipuista, ohjelmasta ja näytteilleasettajista löydät täältä. 

Oletteko te tulossa messuille?

2 kommenttia:

  1. Mä ajattelin mennä. Menen myös ASA:n lenkille,joka järjestetään messujen yhteydessä. Teen nyt myös sellaisen paljastuksen, että olen äärettömän huono pallopeleissä. Silti esim. jalkapallo on kyllä kivaa. Korista en osaa yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi lenkki ois varmaan ollut kiva, mutta hankala meille Turusta tuleville (vaatteiden vaihdot, suihkussa käynti jne..). Harmi ettei törmätty! Ja hei, ei aina tarvitsekaan olla hyvä, kunhan on kivaa!

      Poista