lauantai 14. maaliskuuta 2015

päivä täynnä aurinkoa ja kakkuja

 photo kahvit1_zps45burrbu.jpg
 photo kahvit3_zps8lllgcdw.jpg
 photo kahvit5_zps8b6ycjla.jpg
 photo kahvit4_zpsxrncnrqk.jpg
 photo kahvit2_zps6cdo8nii.jpg

R: Ihanan aurinkoinen lauantai takana! Tänään oli niin keväistä ja aurinko ihan oikeasti jopa lämmitti, tykkään! Nyt kun on valoisaa, niin jaksaa aamuisinkin herätä pirteänä aiemmin. Mentiin Jennan kanssa tänään jo yhdeksän jälkeen salille, ihan vaan siksi että loppupäivän saa hyvällä omalla tunnolla herkutella kaku(i)lla! Synttäreistä on jo melkeen viikko, mutta pitäähän vanhenemisen kunniaksi saada kakkua. Tai vaikka kahta! Mitä enemmän, sitä parempi. Mä tein porkkanakakkua ja onnistui kyllä ihan törkeen hyvin. Onneksi sitä on vielä muutama pala jääkaapissa ;) Eikä Jennan tekemässä suklaisessa täytekakussakaan mitään valittamista ollut, hyvin maistui. Ehdittiin muuten tänään pitkästä aikaa ottamaan asukuviakin, niitä luvassa myöhemmin!

Huomenna onkin sitten taas aikainen herätys ja treeniä tiedossa, on nimittän SuperTreenit -päivä Naantalissa! Vähän jo jännittää mihin tunneille päästiin, ilmoitauduttiin ennakkoon, mutta luin jostain että suositut tunnit oli täyttyneet nopeasti ja yllättäen ne suosituimmat oli niitä, joihin mekin oltaisiin haluttu. Noo, samapa tuo, kunhan pääsee treenaamaan ja hikoilemaan koko päiväksi! SuperTreenit-raporttia luvassa blogin puolella huomenna illalla tai viimeistään alkuviikosta, luvataan tulla kertomaan millaisia tunteja päästiin testailemaan ja millanen kokemus tuo jättisuosittu ryhmäliikuntatapahtuma kokonaisuudessaan oli. Onko siellä ruudun toisella puolella muita Naantaliin huomenna suuntaavia? 

P.S Vielä huomisen ajan voi ostaa mielettömän kivoja Husky Bananan tuotteita -20% alennuksella, kurkkaa lisää täältä

6 kommenttia:

 1. Siis nam, täällä blogissa nää kakkukuvat on vielä herkullisempia kuin instassa.
  Aurinkoista treeni päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo isot kuvat sopii näille herkuille paremmin ;) Eilen oli kyllä ihanan aurinkoista, Naantalissa oli melkeen kesä!

   Poista
 2. Oii namm <3 tuollaisen pöydän ääreen minäki haluan istua ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkään en kyllä ihan helpolla kieltäydy kutsusta tällaiseen pöytään ;)

   Poista