maanantai 30. maaliskuuta 2015

motivaatiomaanantai - vaatteet

J: Mä ajattelin tällä kertaa motivaatiomaanantaina kirjoitella vähän pinnallisempia ajatuksia siitä, mikä mua tällä hetkellä motivoi liikkumaan.. Mua motivoi vaatteet, varsinkin kevät- ja kesävaatteet! Mua motivoi se, että kesällä jalkani näyttäisit timmeimmiltä lyhyissä farkkushortseissa, kädet paremmilta topeissa eikä kainaloläskit pursuisi olkaimettoia mekkoja käyttäessä.. 

Tämä liittyy siis hieman ulkonäköön, josta Riikka kirjoitteli kunnon postauksen jokin aika sitten. Mä voin ihan myöntää, että ulkonäkö on aina yksi syy sille, miksi jaksan treenata. Mä en halua laittaa monia kymppejä (tai jopa satoja) euroja kuukaudessa meikkeihin tai hiusjuttuihin tai edes ostella koko ajan uusia muodikkaita vaatteita. Haluan ennemmin sellaisen kropan, että voin kantaa niitä vanhoja vaatteitani ylpeäni ja mun meikittömän naamani sijaan ihmiset kiinnittäisivät ennemmin huomiota mun timmeihin käsivärsiin tai vatsalihaksiin!

Kesäksi haluan kuitenkin edes jotain uutta vaatekaappiini, joten tässä vähän inspiraatiota NewLookin ja Topshopin sivuilta.. Aluksi sivuja selaillessa en meinannut löytää yhtään mitään kivaa, mutta kyllä sieltä lopulta jotain löyty ;) En malttaisi odottaa kesäkuuhun ja siihen, että pääsee taas noihin kumpaankin liikkeeseen ostoksille!

 photo Pictures1_zpsjgshd2lr.jpg
 photo Pictures_zpsu88buvax.jpg

Tietenkään ulkonäkö tai tiettyyn vaatteeseen sopiminen ei saisi olla pääsyy miksi treenaa. Jokaisen tulisi ennemmin treenata siksi, että tykkää lajista, haluaaa olla terve tai vaikka voida paremmin. Mutta toisaalta, jos joku jaksaa rehkiä salilla monta kertaa viikossa vaan ulkonäön vuoksi, on sekin ihan ok. Pääasia on, että jengi treenaa ja urheilee!;) Vaikka ulkonäkö on mullekin iso motivaation lähde, ei se todellakaan ole ainoa.

Treeneistä puheen ollen, mulla on tänään ansaittu välipäivä ja ajattelin vihdoin kirjautua Yoogaiaan ja tutustua sen tarjontaan. Monet ovat sitä kehuneet, saa nähdä mitä mieltä minä olen..

2 kommenttia:

  1. aaaa ihana kollaasi!!! haluun noista vaikka mitä!! esim. noi vaaleet farkut, kummakki shortsit, adidaksen t-paidan jajaja <3

    VastaaPoista
  2. Voi oon aivan ihastunut tollasiin toppeihin ja mekkoihin, joissa on ohuet olkaimet!! :)

    VastaaPoista