keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

mitä mulle tällä kertaa kuuluu?

R: Ja vastaus otsikon kysymykseen, sitä samaa kun viime aikoina. Eli gradua, treeniä ja vähän stressiä. Blogille on jäänyt viime aikoina ihan liian vähän aikaa ja energiaa. Mulla on kyllä vaikka mitä postausideoita, mutta aika (ja kiinnostus) ei ole riittänyt niiden toteutukseen. Ei olla myöskään ehditty Jennan kanssa ottamaan kuvia - ilman kunnon kuvia on aika hankalaa kirjoittaa kiinnostavaa ja edes jollain tasolla laadukkaan oloista blogia. Nyt ajattelin taas kertoa teille vähän arkisia kuulumisia..

..Gradun ohella viime aikoina harmaita hiuksia on aiheuttanut työnhaku. Oman alan työpaikat on kiven alla ja valmistuminen tässä työtilanteessa tuntuu turhauttavalta. Toisaalta haluan valmistua mahdollisimman pian, jotta voin tosissaan aloittaa työnhaun maisterin statuksella, enkä ainoastaan opiskelijana. Onneksi mulla on yksi parin kuukauden määräaikaisuus tiedossa loppukevääksi, ettei sentään työttömäksi valmistu..

 photo randomjulk2_zpsfa2wjmdq.jpg

..Työnhakuun liittyen olen harkinnut erillisen työnhakublogin perustamista. Sellaista, jossa "markkinoisin" itseäni työnhakijana ja omaa osaamistani. Joskus muutama vuosi sitten ajatus työnhakublogista olisi tuntunut varmaan oudolta, mutta nykyään se taitaa olla melko yleistä. Tai jos ei sentään yleistä, niin ei ainakaan ihan harvinaistakaan. Tykkään bloggaamisesta ja kirjoittamisesta, joten miksipäs ei?

 photo salomon-001_zpsaxgbuido.jpg

..Olen testaillut uusia Salomonin lenkkareita, jotka sain blogin kautta testiin. Kirjoitan näistä lisää sitten kun kilometrejä on kertynyt vähän enemmän. Ensivaikutelma ainakin on positiivinen!

..Olen tajunnut, että vaikka treenaan paljon, niin istun silti ihan liikaa. Mieleen palautui Jennan viime marraskuussa kirjoittama postaus istumisen vaaroista. Kannattaa lukea ja pohtia paljonko itse istut.. Olen yrittänyt muistaa pitää päivän mittaan taukoja istumisesta kävelemällä pitkin kämppää ja samalla mm. siivoillut..

 photo brunssi1_zpsyfb8xoqn.jpg

..Sen lisäksi, että olen viime aikoina istunut liikaa, olen myös syönyt liikaa. Viime viikonloppu meni ihan herkutteluksi, kiitos kotibrunssin ja varsinkin brunssilta ylijääneiden herkkujen. Pitää ehkä vähän tsempata tämän herkuttelun kanssa kesän lähestyessä ;)

 photo yoogaia_zps0pmx1sks.jpg

..Löysin viime viikonloppuna Yoogaian. Päätin vihdoin rekisteröityä monissa blogeissakin hehkutettuun palveluun ja ihastuin. Tiedän, että mun pitäisi harrastaa enemmän kehonhuoltoa, venyttelyä, pilatesta ja sellaista. Yoogaian avulla voin tutustua joogan ihmeelliseen maailmaan ihan kotioloissa. Innolla odotan että pääsen kokeilemaan Yoogaian putkirullatuntia!

..Olen viime aikoina myös selannut kalenteria ja ollut innoissani kaikista kivoista tulevista jutuista. Maaliskuun loppuun meille sattuu kiva peliputki, kolme peliä viiden päivän sisään. Kun siitä on toivuttu, onkin aika suunnata Lahteen koristurnaukseen koko pääsiäiseksi. Pääsiäisen jälkeisellä viikolla lähdetään lomalle Wieniin ja sen jälkeisellä viikolla alkaa työt. Myös kivoja blogitapahtumia on tiedossa huhtikuussa. Jotta kaikista tulevista jutuista voi nauttia täysillä, pitää gradu saada mahdollisimman hyvään vaiheeseen mahdollisimman pian, joten nyt sen pariin! Heippa!

P.S Lupaan että tämän kevään jälkeen kenenkään ei tarvitse lukea sanaa gradu täältä blogista ;)

6 kommenttia:

 1. Yoogaia on ihan paras! Ja hei työnhakublogin aloittaminen kannattaa ehdottomasti! Toisaalta se voisi olla ylipäätään osaamisesta & sun alaan liittyvistä erilaisista teemoista, joiden avulla toisit omaa osaamista esiin. Vähän niinkuin kotisivun & blogin välimaastosta jotakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis jotain sellasta ajattelinkin :) Pitää kehitellä jotain viimeistään sitten, kun työnhaku todella alkaa!

   Poista
 2. Tiedätkö millaisiin paikkoihin sun alalta on porukka työllistynyt? Esimerkiksi opiskelukaverisi :) Tsemppiä (taas) graduun ja työnhakuun myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasissa kovinkaan hyvin tiedä, monet mun kanssa samaa aikaan aloittaneet/tutut opiskelevat edelleen. Muutaman tiedän työllistyneen yliopistolle ja harjoitteluja on tehty mm. THL:llä, Kelassa ja Tilastokeskuksessa. Kiitos!

   Poista
 3. En ole ennen kuullutkaan työnhakublogista, aika mielenkiintoista! Kannattaa kokeilla sitä, jos siltä tuntuu! :)

  VastaaPoista