tiistai 10. maaliskuuta 2015

mitä kuuluu?

R: Tajusin että en ole viime aikoina kirjoitellut tänne blogin puolella kovinkaan paljon mitään arkisia kuulumisia, joten nyt ajattelin ihan vaan kertoa mitä kuuluu ja mitä olen viime aikoina touhunut..

..viime viikolla arkipäivät meni taas gradun parissa ja edistystä on tapahtunut jonkin verran. Vaikeaa se aineiston käyttö edelleen kuitenkin on, mutta kyllä se siitä pikku hiljaa selkenee.

 photo random1_zpsyup5bm2e.jpg

..gradun vastapainoksi blogi-innostus on korkealla. Ja olen myös jopa alkanut taas kiinnostua pukeutumisesta, ylläolevan kuvan tuotteet tilattiin kimpassa Jennan kanssa House of Brandonilta saadulla lahjakortilla. Haluaisin ottamaan pian asukuvia, että tekin näette tarkemmin mun uutuuksia!

..salilla en ole käynyt viikkoon, mutta koristreeneissä kyllä ja pelikin oli. Huomasin eilen, että mun penikat on taas pitkästä aikaa vähän kipeät, johtuu varmaan siitä että olen koriksen lisäksi kävellyt tosi paljon. Eilen ja tänään olenkin pitänyt melkeen koko ajan Zeropointin kompressiosäärystimiä ja toivonut että ne auttaisivat..

..sunnuntaina oli tosiaan peli Tampereella (tai siis Pirkkalassa..) ja pitkästä aikaa tuli tappio. Vähän harmitti, mutta aina ei voi voittaa!

 photo P3105643-001_zpsowvl1qfk.jpg

..viikonloppuna tuli istuttua autossa vähän liikaakin, sillä sunnuntaisen Tampereen reissun lisäksi käytiin lauantaina Helsingissä Go Expo -messuilla Jannen, Jennan ja Teemun kanssa. Messut oli ihan jees, kyllä siellä monta tuntia sai kulumaan. Mukaan messuilta tarttui metrilakuja ja superfoodeja. Messuilta eksyttiin vielä Selloon, jossa käytiin syömässä ja kierreltiin (yllättäen) kaikki urheilukaupat läpi. Bongasin ihanat Adidaksen legginssit!

..olen viime aikoina harkinnut salin vaihtamista, sillä mun Motivuksen vuosikortti loppui. Tykkään Motivuksesta, mutta joskus iltaisin siellä on vähän liiankin ahdasta ja sieltä puuttuu ns. toiminnallisen treenin tilat melkeen kokonaan, josta iso miinus. En kuitenkaan vielä uskaltautunut salin vaihtoon, kiitos Motivuksen naistenpäivän tarjouksen. Janne osti mulle synttärilahjaksi treeniaikaa toukokuun loppuun, katsotaan mistä salilta itseni sen jälkeen löydän!

..eilen oli tosiaan synttärit ja sen kunniaksi käytiin Jannen kanssa Kertussa syömässä. Oli hyvät hampparit! Kerttu ja (Rantakerttu) ovat kyllä kivoja, pitäisi käydä useammin!

 photo P3015533_zpsaaungo0d.jpg

..olen lukenut viime aikoina taas dekkareita, Nesbon Harry Hole -sarja koukutti mut pahasti. Yleensä luen dekkareita ainoastaan kesäisin (en kyllä tiedä miksi..), mutta nyt viime aikoina olen innostunut lukemaan taas. Kirjojen lukeminen on suorassa yhteydessä yöunien pituuteen, illalla nukkumaan meno venyy jos kirja on jännässä kohdassa! 

..nyt mä otan makaroonilaatikon pois uunista ja syön. Sitten pitäisikin pian taas lähteä treeneihin. Jos muuten sellaiset arkisemmat kuulumiset, jotka eivät aina blogiin asti päädy, kiinnostavat, niin meitä molempia voi seurata myös instagramissa. Mä olen siellä nimimerkillä @riikka_ni ja Jenna @jenniemin.

Mitäs teille kuuluu?

10 kommenttia:

 1. Vitsi että näyttääkin kaikki raita taas erityisen kivalle näin kevättä kohden.. tuli siis mieleen tosta raitapaidasta :) Ja hei synttärionnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mikä siinäkin on että raidat näyttää heti niin hyvältä kun tulee kevät! Ja varsinkin vaalean farkun kanssa :) Ja kiitos!

   Poista
 2. Kivaa kuulla että gradu koko ajan etenee! Ihanilta näyttää nuo teidän uudet vaatteetkin niin ja täälläkin on blogi-innostus erittäin korkealla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hitaasti mutta varmasti ;) Oisko muuten tämä valon määrän lisääntyminen suorassa yhteydessä blogi-innostukseen?

   Poista
 3. Elixia Jokivarren yläkerrassa on hyvä toiminnallisen treenin tila! Ruuhka-aikoina tietty sielläkin on ollut täyttä mutta oon huomannut, että viime viikkoina arki-iltoina töiden jälkeen on ollut jo melko hiljaista. Pääsisit(te)köhän tutustumaan sinne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elixiasta olen kuullut pelkkää hyvää! Jokivarsi on tosin sijainnilta ehkä vähän huono, mitä lähempänä kotia sali on, sitä helpommin sinne tulee lähdettyä. Keskustan Elixia voisi sen vuoksi olla vaihtoehto, ainakin sitten joskus kun "köyhät opiskelija-ajat" on ohi ;)

   Poista
  2. Toi on totta, salin sijainnilla on mullekin iso merkitys! Itse asun lyhyen kävelymatkan päässä Jokivarresta, ajatuskin pidemmälle lähtemisestä laiskottaa. :D Varsinkin, kun ei ole autoa.

   Satuin itse asiassa juuri eilen saamaan annettavaksi tutustumiskäynnin Elixiaan (en muista, oliko kyseessä päivä vai viikko mutta voin tarkistaa ja taisi olla juuri tuonne Jokivarteen mutta eiköhän sekin ole sumplittavissa). Kiinnotaisiko sua tai teitä käyttää se?

   Poista
  3. Meillä itseasiassa on molemmilla sellaset lahjakortit joilla pääsee tutustumaan Elixiaan, saatiin Go Expo-messuilta :) Kiitos ehdotuksesta kuitenkin!

   Poista
 4. Ei vitsi nyt tekis kanssa mieli kertun hampparia!! :D Mut muuten kuuluu hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hampparibuffaa.. ;) Hyvä että kuuluu hyvää!

   Poista