keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

maailman mukavimmat treenihousut

R: Omistan nykyään maailman mukavimmat treenihousut. Ne ovat merkiltä Husky Banana ja ne ovat pehmeämmät, kun mitkään aiemmin omistamani treenihousut. Kuulin ensimmäistä kertaa Husky Bananasta ehkä joskus alle kuukausi sitten ja ihmettelin että mikäs tämä tällainen merkki on, kun ikinä ennen en ollut kuullutkaan. Nimi ja nettikauppa jäivät kuitenkin mieleen pyörimään ja aina säännöllisin väliajoin kävin sivuilla kurkkimassa.  Lopulta saimme mahdollisuus tehdä yhteistyötä Husky Bananan kanssa ja yhteistyön tiimoilta saimme molemmat valita itsellemme valikoimasta treenihousut.

 photo husky3_zpsq5zkofdr.jpg
 photo husky1_zpsoreqkejh.jpg

Husky Banana on varmasti monille vielä vieras merkki, joten ajattelin vähän kertoa ideasta merkin takana. Husky Bananan tavoitteena on luoda mallisto, joka kattaa ristiriitaisetkin tavoitteet – toiminnallinen huippulaatu, täysin yksilöllinen design ja naisellisen sensuelli tyyli. Tuotteille ominaista on printit, tällä hetkellä myynnissä on kolmenlaisia upeita printtihousuja. Ei ole muuten samanlaisia salilla tai lenkkipolulla vielä tullut vastaan! Husky Bananan tuotteita myydään ainoastaan merkin nettisivuilla.

Elämme ja suunnittelemme niin kuin uskomme. Suunnittelijat Mimmi Paradise ja Tupu Anttila yhdistävät tietonsa, kokemuksensa ja kaiken luovuutensa. He toteuttavat täysin erilaisen ja yksilöllisen naisten malliston tarpeeseen: miten liikun huippuvaatteissa, tunnen Husky Bananan tuotteen miellyttäväksi ihoa vasten sekä näytän upealta. Lähdimme arvoistamme – terve elämä, aktiivinen liikkuminen, hyvä ravinto, ystävät, ilo ja rakkaus. Vaatteiden teettämisen osaamisesta molemmilla on jo hyvä kansainvälinen kokemus.

 photo housut4_zpsd2di8qoa.jpg

On ilo olla mukana levittämässä Husky Bananan mainetta, varsinkin kun arvotkin kohtaavat, terve elämä, aktiivinen liikkuminen, hyvä ravinto, ystävät, ilo ja rakkaus. Lisäksi voin ihan oikeasti käsi sydämellä vannoa, että nämä on parhaat treenihousut, joita olen ikinä käyttänyt. Ainahan kaikki epäilevät bloggaajia, jotka kehuvat tuotteita - johtuvatko kehut siitä, että tuote on saatu ilmaiseksi?

No, te tiedätte että tässä blogissa ei ole tapana rahankiilto silmissä tehdä asioita, joten varmasti uskotte jos sanon, että olen tosi tyytyväinen näihin! Materiaali on pehmeää ja todella laadukkaan oloista. Housut on mukavat ja joustavat päällä. Hengittävä ultra+ compression kangas tukee lihasta ja materiaali on nopeasti kuivuvaa. Lisäksi tykkään korkeasta vyötäröstä, ehkä ärsyttävintä on liian matalavyötäröiset treenihousut. Vyötärönauhan voi tarvittaessa kääntää, eli sopii myös vähän matalammasta mallista pitäville. Mun housut pääsivät tositoimiin viime lauantaina NRJ Workoutissa, hyvin nämä soveltuivat niin Body Pumpiin, Attackiin kun Body Balanceenkin. Nämä sopivat ulkonäkönsä puolesta käytettäväksi myös muuallakin kun salilla, vaikka ihan vapaa-ajalla.

 photo housut1_zpslbuhusja.jpg

Mä valitsin itselleni Midnight Leopardit ja Jenna valitsi Smoky day snaket. Kumpikaan ei "uskaltanut" repästä ja ottaa vaaleita leopardipöksyjä, vaikka ne aika makeet onkin. Jos joku kiinnostui ja haluaisi tilata housut itselleen, niin koodilla KAKSIALE saa -20% hinnasta pois Husky Bananan nettikaupassa. Kirjetoimitus on ilmainen, joten turhia  toimituskuluja ei tarvitse maksaa. Koodi on voimassa 15.3 asti ja shoppailemaan pääsee tästä.

Meidän on tarkoitus ottaa kuvia housuista in action heti kun Jennakin pääsee taas treenaamaan ja aikataulut sopii yhteen. Eli pysykää kuulolla jos Jennankin kokemukset näistä kiinnostaa!

Postaus toteutettu yhteistyönä Husky Bananan kanssa

12 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä - treenihousuja, joissa on korkea vyötärö, on tosi hankala löytää;)

  VastaaPoista
 2. Hei kiitti vinkistä! Hinta on kyllä edullinen kun huomioi vielä kompressio-ominaisuuden. Vitsi tykästyin noihin Smokyday Snake -housuihin. Pitääköhän tilata jo Suomeen odottelemaan kesän treenejä.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja nyt vielä kun saa ton -20% :) Ne Snaket on kyllä siistit, vähän aikaa piti kyllä tutkailla että onko niissä oikeesti käärmeitä.. :D

   Poista
 3. Täälläkin kiitellään vinkistä.. koska mää inhoan myös matalia treenihousuja.. mää ainakin haluan saada jenkkakahvat housujen sisään tiukkaan jemmaan enkä jättää niitä roikkumaan housujen vyötärön päälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Joo siis kuinka ärsyttävää ku vyötärö loppuu just siihen "pahimpaan" kohtaan ja kaikki ylimääränen varmasti puristuu siihen housujen vyötärön päälle :D

   Poista
 4. Ihan sairaan makeita!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, oli pakko käydä tsekkaamassa, sillä uudet treenihousut hakusessa. En vaan osaa päättää mitkä nuista tilaisi, oli kaikki niin makeita! :D

  http://iidamariasdiary.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä kurkkimassa :) Ehkä ihan hyvä ettei valikoimaa ole tuon enempää, miten sitten osaisi päättää? ;) Mä kyllä ehkä toivon että valikoimaan tulisi jotkut värikkäät, haluaisin kesäksi sellaiset kunnon värioksennuspöksyt!

   Poista
 6. Tosi kivoja pöksyjä! Täytyykin tutustua paremmin tähän Husky Banana merkkiin! Itse tulee aina liian usein sorruttua halpis urheiluvaatteisiin ja sitten ihmetellään kun salipöksyt on ihan nyppääntyneet jo kahden treenin jälkeen :D Joten nyt kyllä laitetaan tää merkki korvan taakse :)

  http://jennjennlostin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä monissa halpistreenivaatteissakin on ihan ok hintalaatusuhde (esim. Stadiumin Socin nimeen olen vannonut jo pitkään), mutta kyllähän sen laatueron huomasi selkeästi just siinä mukavuudessa kun vedin nämä ensimmäistä kertaa jalkaan. Eli suosittelen :)

   Poista