sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Luksusta hiuksille

J: Kirjoittelin tässä postauksessa vähän mun uudesta hiusväristä ja mainitsin, että hiukset pestiin värjäyksen jälkeen Tigin shampoolla, eivätkä ne ole varmaan koskaan tuntuneet yhtä pehmeiltä ja kiiltäviltä! Sain vähän kommenttia kampaajalta, kun kerroin käyttäväni hiustenhoidossa markettien ja Avonin tuotteita.. Oikeat ja laadukkaat hiustenhoitotuotteet ovat iso osa hiusten hyvinvointia! Sainkin kuulla, että omille hiuksilleni sopii paremmin kiiltoa tuovat tuotteet kuin ne värjätyille hiuksille tarkoitetut.. Olinkin siis yhtä hymyä, kun kuulin saavani nuo tuotteet testiin itselleni!

 photo _MG_8435_zpsdyam6moa.jpg
 photo _MG_8418-001_zpsnysvwm1w.jpg
 photo _MG_8425_zpsrtdiox1q.jpg

"Tigin S-factos Diamond dreams luksus shampoo ja hoitoaine sisältävät timanttipölyä, kashmiria ja samppanjauutteita sekä murskattuja hedelmiä. Antaa hiuksille upean kiillon, tehokasta kosteutusta, vahvistusta ja antioksidanttista voimaa"

Kävin torstaina Bleisistä hakemassa tuotteet ja parin pesun jälkeen vaikuttaa tosi hyvältä. Hiukset ovat pehmeät, paljon kiiltävämmät kuin yleensä ja tuoksu on mitä ihanin. Voin kyllä lämpimästi suositella. Oikeastaan ainoa miinus näissä on hinta - tuollainen yksi purkki meinaan maksaa yli kaksikymppiä! Aika paljon, mutta eikö se niin mene, että hyvästä kannattaa maksaa? ;) 

4 kommenttia:

 1. vauu kuulostaapa kunnon luksustuotteilta !! en ole aikaisemmin nähnykkään tuollaisia :)

  VastaaPoista
 2. Käytin monta vuotta tigin tuotteita mutta sitten sain niistä allergisia reaktioita kun niissähän on aika paljon eri parfyymejä.Harmi sillä dump blond sarjalla sain hiukset todella helposti selväksi suihun jälkeen.Nyt oon käyttänyt monta vuotta system of fourin tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AIjaa, en tiennytkään! :/ Toivottavasti mulle ei tule mitään allergista reaktiota..

   Poista