torstai 19. maaliskuuta 2015

loman tarpeessa..

 photo tbt1_zpsjofq7xvb.jpg
 photo tbt2_zpsj3ccc6de.jpg
 photo tbt3_zpsswnup9wy.jpg
 photo tbt4_zpssv6wepp7.jpg
 photo tbt5_zpsmgqcmde4.jpg
 photo tbt6_zpsmpzcczxb.jpg
 photo tbt7_zpsx9ocfpc3.jpg
 photo tbt8_zpszwxn8ctc.jpg
 photo tbt11_zpsfymalrfo.jpg
 photo tbt9_zpscklmlbhi.jpg
 photo tbt10_zpsrosjdios.jpg

R: Torstaisin on lupa muistella menneitä matkoja throwback thursdayn kunniaksi. Tällä hetkellä mä kaipaan kovasti jonnekin lämpimään. Yleensä tykkään kaupunkilomista melkeen enemmän kun rantalomista, mutta tällä hetkellä voisin lähteä mihin vaan, kunhan lämpöä olisi yli 20 astetta ja pääsisi rannalle rentoutumaan! Kaipaan sellasta aivot narikkaan -lomaa. Matkakuumeessa selailin muutaman vuoden takaisia lomakuvia Kreikasta Rodokselta. Se oli hyvä loma. Turisteja siellä riitti, mutta maisemat oli hienoja, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta koko ajan ja ruoka oli hyvää. Aaah, kreikkalainen ruoka.. Tekee taas mieli tsatsikia!

Aurinkoisista kuvista paluu takaisin todellisuuteen, pitää kiirehtiä kirjaston kautta salille. Heippa!

4 kommenttia:

 1. Pari päivää enää, kun pääsen itse minilomalle neljäksi päiväksi Prahaan. Mäkin tykkään kaupunkilomista melkein enemmän kuin rantalomista. Viime kesä oli huikea, kun oltiin kuusi viikkoa Amerikassa, joista reilu puolet road Tripillä. Kesällä onnluvassa häämatka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Kai olet kurkannut mun Praha-postaukset muutaman vuoden takaa? ;) Toi road trip kuulostaa täydelliseltä, se on yksi mun unelma!

   Poista
 2. Hienoja kuvia, matkakuume tulee!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva etten ole yksin matkakuumeeni kanssa ;)

   Poista